Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Gezinsuitstap in regio Antwerpen

Ben je op zoek naar een leuke gezinsuitstap in regio Antwerpen? Ga je graag met je familie op uitstap, maar heb je geen inspiratie meer voor een leuke bestemming? Kom dan eens langs bij LAGO VIRTUAL in Beveren om een uitdagende VR-sessie te beleven. VR is de ideale uitstap met het gezin door de verschillende games waar iedereen zijn of haar smaak in vindt, zeker bij ons in Antwerpen.

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Een originele gezinsuitstap om nooit te vergeten

Een VR-beleving met het gezin is een fijne ervaring voor jong en oud. Hierdoor is het echt de perfecte gezinsuitstap waar elk gezinslid van zal genieten. Door ons groot aanbod aan virtual reality-games, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, kan iedereen een spel spelen dat perfect bij hem of haar past. Er zijn prikkelende virtual reality-games voor kinderen en uitdagende, spannende games voor oudere kinderen, tieners en volwassenen die mee op uitstap komen met het gezin. Kortom, iedereen in de familie zal het een geslaagde uitstap vinden. Je kan de virtuele wereld al ontdekken vanaf 10 euro per persoon! Op die manier is een leuke uitstap met het gezin ook zacht voor de portemonnee. Tijdens deze uitstap kan je familie één uur lang genieten van de wonderlijke wereld van virtual reality. Een box is geschikt voor drie personen. Zijn er meer dan drie mensen die meekomen op gezinsuitstap? De boxen kunnen makkelijk aan elkaar gekoppeld worden, zodat jullie met het hele gezin samen kunnen spelen tijdens jullie uitstap. Ook voor het verjaardagsfeestje van je kind kan je bij ons in de virtuele wereld terecht.

Beleef een fijne uitstap met je familie

LAGO is veel meer dan enkel een subtropisch zwemparadijs. In onze VR-box ontdek je werelden die zo uit een droom kunnen komen en doe je dingen die onmogelijk zouden moeten zijn. Over de gezinsuitstap naar LAGO VIRTUAL wordt dan ook nog wekenlang nagepraat. Ontdek meer over jouw VR-sessie en boek een fijne uitstap met het hele gezin. Je kan eenvoudig online boeken. Ben je van plan om met een grote groep te komen, bijvoorbeeld met een vereniging? Contacteer ons dan door een e-mail te sturen naar virtual.beveren@lago.be.

Beleef een fijne uitstap met je familie
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over