Vanaf 20/3 t.e.m. 24/3 zijn we GESLOTEN omwille van de jaarlijkse onderhoudsweek. Meer info

LAGO Large tijdens de kerstvakantie

26 december 2022

Kom tijdens de kerstvakantie heerlijk opwarmen, en beleef tal van avonturen.
Naast de 3 sensationele glijbanen, het golfslagbad, ... kan jouw waterratje zich helemaal uitleven met LAGO Large, onze extra activiteiten.

Wibit
Test je skills (en vooral je evenwicht) op dit hindernissenparcours. Haal jij de overkant zonder in het water te tuimelen?
Je vindt de Wibit van maandag tot en met donderdag in het sportbad van 10u tot 16u30.

VR-slide
De virtual slide neemt je mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan selecteer je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Je kiest voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt waardoor de ervaring levensecht wordt.
Er zijn elke weekdag 2 sessies: om 11u en om 17u.

Bezoek van de Kerstman - Ho, ho, ho!
Net voor hij terug naar Lapland vertrekt komt de Kerstman op maandag 26 december nog bij ons langs.
Om 15u komt hij samen met zijn kerstelfjes naar het subtropisch zwemparadijs waar hij candy canes zal uitdelen. En om 17u vind je hen in het Rest-eau-café.

Meet & greet met Beire
Ook onze mascotte, Beire, is deze kerstvakantie terug van de partij. Spot je hem tijdens je bezoek? Vraag zeker een high five of een knuffel, hij is gek op zijn bezoekers.