Event op 1 en 2 juni 2024! Word jij Belgisch Kampioen Wiggle Bridge? Neem deel en win fantastische prijzen! Meer info

Subtropisch zwembad

Beleef een onvergetelijke familieuitstap

Zet je schrap voor wat de leukste dag vakantie voor jong en oud in heel Brugge zal zijn! Kom genieten van uren zwemplezier in de liefst 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden, en nog veel meer!

Kinderbaden

Geniet ten volle van de glimlach op het gezicht van je kleine bengel die zich helemaal uitleeft op de spelelementen in de kinderbaden!

Waterglijbanen

Ervaar tal van kriebels in je buik in onze drie geweldige glijbanen! Magic Tube, Magic Jump en Magic Twice.

Wildwaterbaan

Heb je je ooit al eens laten meedrijven met een wilde rivier? Dan is dit je kans! Kolkend water brengt je doorheen een parcours vol bochten van wel 115 meter lang!

Zwemmersterras

Van al dat stoeien in het water krijg je honger en dorst. Ons zwemmersterras met lekkere menu’s ligt op slechts enkele passen van je verwijderd!

Zwemmersterras

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Buitenbad

Waan je bij ons echt op vakantie en geniet het ganse jaar door van het verwarmde buitenbad. Tijdens het zomerseizoen is er voor de kinderen een ondiep kinderbad voorzien om buiten heerlijk van de zon en het vakantiegevoel te kunnen genieten.

Outdoorwellness

Relaxen in open lucht tijdens alle seizoenen. Geen betere manier om dat vakantiegevoel te ervaren dan in een buitenzwembad, whirlpool, sauna of ligweide.