Rest-eau-café

Een uitgebreide menukaart

Maak je keuze uit het ruime aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met verse pannenkoeken. Bovendien verwennen we je met maandelijks nieuwe maandsuggesties, en elke weekdag een andere lunch.

Een uitgebreide menukaart

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speelzone of op het speelplein net voor ons buitenterras. 

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke brasserie

Dolle Dinsdag

Niets zo lekker als huisbereide pannenkoeken. En wanneer je extra voordelig kan smullen is het feest helemaal compleet!

Geniet elke dinsdag met volle teugen (of met grote happen) van onze pannenkoeken voor maar € 4,50, inclusief koffie of thee.

*Deze actie is enkel in het Rest-eau-café geldig.

Dolle Dinsdag

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het zuidgericht terras. Geniet van de lachende gezichten van je kids die ravotten in de afgebakende kleurrijke buitenspeeltuin of waag je zelf aan een potje petanque!

Genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail na een ontspannende fietstocht door het romantische Brugge. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door het Venetië van België met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Werken bij een lekkere kop koffie

Het werk gaat eens zo makkelijk bij een lekkere tas koffie. Schuif in de week en het weekend aan onze werktafel aan, ontmoet nieuwe mensen en breid je netwerk uit. De gratis wifi en een gratis koffie voor de eerste twee aanwezigen krijg je er zo bij!

Werken bij een lekkere kop koffie

Organiseer een onvergetelijk (familie)feest

Neem je gezelschap mee naar deze originele locatie en beleef een onvergetelijk feest!

Ontdek het combiticket

Een zwembeurt voordelig combineren met een lekkere maaltijd op het zwemmersterras? Dan is het combiticket vast iets voor jou!