LAGO Bistro

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

LAGO Bistro is een informele eetgelegenheid voor ieders budget. Maak je keuze uit het ruime aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met verse pannenkoeken. Bovendien verwennen we je tweewekelijks met nieuwe maandsuggesties.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de LAGO Bistro. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speelzone of op het speelplein net voor ons buitenterras. 

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Heerlijk terrasjesweer!

Zet je in het zonnetje op ons buitenterras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea. Terwijl je klinkt op een geslaagde uitstap, leven kinderen zich uit op de grote buitenspeeltuin.

Heerlijk terrasjesweer!

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het zuidgericht terras van de LAGO Bistro. Geniet van de lachende gezichten van je kids die ravotten in de afgebakende kleurrijke buitenspeeltuin of waag je zelf aan een potje petanque!

Genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje na een ontspannende fietstocht door het romantische Brugge. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door het Venetië van België met lekkere tussenstop in de LAGO Bistro.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO Brugge Olympia?

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser.

Ontdek de menukaart

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO Brugge Olympia?

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komend verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules! In onze LAGO Bistro in Brugge kunnen we ook grotere groepen verwelkomen voor een hapje en een drankje.

Kies jouw feestformule

Waar is dat feestje?

Dolle Dinsdag

Niets zo lekker als huisbereide pannenkoeken. En wanneer je extra voordelig kan smullen is het feest helemaal compleet!

Geniet elke dinsdag met volle teugen (of met grote happen) van onze pannenkoeken voor maar € 4,50, inclusief koffie of thee.

*Deze actie is enkel in de LAGO Bistro geldig.

Dolle Dinsdag

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 met ruime openingsuren

Organiseer een onvergetelijk (familie)feest

Neem je gezelschap mee naar deze originele locatie en beleef een onvergetelijk feest!

Ontdek het combiticket

Een zwembeurt voordelig combineren met een lekkere maaltijd op het zwemmersterras? Dan is het combiticket vast iets voor jou!