Event op 1 en 2 juni 2024! Word jij Belgisch Kampioen Wiggle Bridge? Neem deel en win fantastische prijzen! Meer info

Groepen, scholen en verenigingen

LAGO voor groepen

Neem je groep, klas, school of vereniging mee voor een geweldige uitstap voor jong en oud naar LAGO Brugge Olympia! Wedden dat ze deze (halve) dag nog lang zullen herinneren?

Scholen

Wil je je leerlingen verrassen met de leukste (halve) daguitstap waar ze sporten combineren met uren waterpret? Laat hen dan proeven van wat LAGO Brugge Olympia te bieden heeft!

Verenigingen

Niets zo leuk dan met de hele groep ravotten en plezier maken! Ga samen in de wildwaterbaan, race tegen elkaar in de Magic Twice of spring samen in het buitenbad: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Personen met een beperking

Niet voor niets is LAGO Brugge Olympia verkozen tot een van de meest toegankelijke zwembaden van West-Vlaanderen! Door tal van faciliteiten voor personen met een beperking willen we van jouw bezoek een waar plezier maken.

B2B

Wil je je bedrijfsrelaties eens in een ander, origineler kader ontvangen? Laat hen culinair genieten van wat ons Rest-eau-café te bieden heeft, ontdek welke vergaderzalen we ter beschikking hebben en combineer al dan niet met een leuke teambuilding of activiteit.

B2B