Relaxnamiddag

Een namiddagje zalig relaxen

Twee namiddagen per week heerst er een zalige rust in ons subtropisch zwemparadijs. Op maandag en vrijdag (tijdens schoolweken) zijn er tussen 13u30 en 16u nog geen glijbanen open. Dit zorgt voor een unieke, rustgevende sfeer.

Wellnessen of op verkenning in de kinderwereld

Kom heerlijk ontspannen in onze wellnesszone met onder andere 2 sauna's, een stoomhut, warme lagune en een buiten jacuzzi.

*** De opgietsessies komen binnenkort terug ***
Maak je bezoek compleet en neem deel aan één van de opgietsessies.
Tijdens iedere Relaxnamiddag verzorgen we om 14u30 een opgietsessies in de binnensauna. Onze opgietmeester bezorgt je een deugddoende sauna ervaring, gevolgd door een verfrissend bekertje water en een partje appelsien.

Ik wil deelnemen aan de opgietsessie

Opgelet: er kunnen max. 18 bezoekers per sessie in de sauna. Reserveer dus zeker je plaats op voorhand online. Volzet = volzet. 

Naast de wellness is ook de kinderwereld al open om 13u30. Ideaal voor kleine waterratjes die nog niet naar school moeten, of voor baby's die een allereerste keer naar 't Beirebad komen. Zij kunnen in alle rust op verkenning gaan.

*Er is geen Relaxnamiddag tijdens schoolvakanties en op feestdagen. De Relaxnamiddag kan uitzonderlijk geannuleerd worden omwille van groepsreservaties.

Afterworkpas

Ga voor een voordelige wellness beleving

Zalig wellnessen voor maar € 8,50/persoon met de afterworkpas:

  • 10 beurten
  • Kaart mag gedeeld worden
  • Geldig van maandag tot en met vrijdag tijdens schoolweken