Relaxnamiddag

Een namiddagje zalig relaxen

Vier namiddagen per week heerst er een zalige rust in ons subtropisch zwemparadijs. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (tijdens schoolweken) zijn er tussen 13u30 en 16u nog geen glijbanen open. Dit zorgt voor een unieke, rustgevende sfeer.

Wellnessen of op verkenning in de kinderwereld

Kom heerlijk ontspannen in onze wellnesszone met onder andere 2 sauna's, een stoomhut, warme lagune en een buiten jacuzzi.

Maak je bezoek compleet en neem deel aan één van de opgietsessies.

Op maandag, dinsdag en donderdag verzorgen we opgietsessies in de binnensauna. Op maandag is dit om 14u, 19u, 20u, op dinsdag om 19u30 en op donderdag om 14u. Onze opgietmeester bezorgt je een deugddoende sauna ervaring, gevolgd door een verfrissend bekertje water en partje appelsien.

Ik wil deelnemen aan de opgietsessie

Opgelet: er kunnen max. 20 bezoekers per sessie in de sauna. Reserveer dus zeker je plaats op voorhand online. Volzet = volzet. Voor deelname aan de opgietsessies vragen we € 1 p.p. per opgietsessie. Gedurende de opgietsessies is de sauna enkel toegankelijk voor deelnemers aan de opgietsessies. 

Naast de wellness is ook de kinderwereld al open om 13u30. Ideaal voor kleine waterratjes die nog niet naar school moeten, of voor baby's die een allereerste keer naar 't Beirebad komen. Zij kunnen in alle rust op verkenning gaan.

*Er is geen Relaxnamiddag tijdens schoolvakanties en op feestdagen. De Relaxnamiddag kan uitzonderlijk geannuleerd worden omwille van groepsreservaties.

Afterworkpas

Ga voor een voordelige wellness beleving

Zalig wellnessen voor (tijdelijk) maar € 8,50/persoon met de afterworkpas:

  • 10 beurten voor het subtropisch zwemparadijs
  • Deel de afterworkpas met vrienden of familie. Meer gezelschap, meer plezier!
  • Geldig van maandag tot en met vrijdag tijdens schoolweken