Sport

Ontdek het provinciaal topsportbad!

Beginnend zwemmer of ervaren topsporter? Geen betere en leukere plek om je sportief uit te leven dan in het provinciaal topsportbad in Brugge!

Provinciaal topsportbad

Op je eigen tempo en volgens je eigen planning baantjes komen trekken? Of toch liever onder professionele begeleiding sporten? Het kan bij ons allemaal!

Provinciaal topsportbad

Zwemacademie

LAGO Brugge Olympia heeft een unieke zwemacademie Aquanimo waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van zwemmen en water. In onze academie zijn er lessen voor jonge kinderen en tieners van verschillende zwemniveaus maar ook voor volwassenen is er een uitgebreid en gevarieerd zwemaanbod.

Zwemacademie

Aquasports

Je kan bij ons wekelijks terecht voor een mix van Aquagym/Aquadance en lessen Aquafit voor senioren. Sporten in groep en dat onder professionele begeleiding: wat een geweldige motivator om fit te blijven en aan je conditie te werken!

Aquasports

Zwemkampjes

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien wij een aantal weken per jaar sportkampen tijdens de schoolvakanties (maandag tot en met vrijdag) van 9u tot 16u met opvang mogelijk vanaf 8u en tot 17u. Tijdens deze sportkampen zijn de zwemactiviteiten aangepast aan het niveau van elke groep deelnemers.

De zwemactiviteiten gebeuren in afwisseling van sport, spel en crea activiteiten per leeftijd rond een supertof kampthema. Een echte aanrader dus voor elk kind dat graag leert en speelt met water.

Zwemkampjes

Clubs en scholen

Het provinciaal topsportbad is elke dag geopend. Scholen en clubs kunnen reservaties maken om er wekelijks te zwemmen.

Contacteer ons

Clubs en scholen

Meter Fanny Lecluyse

LAGO Brugge Olympia heeft met zijn topsportfaciliteiten natuurlijk ook een sportieve meter nodig. Fanny Lecluyse is verheugd om deze rol op zich te nemen! Deze West-Vlaamse is meervoudig Belgisch recordhoudster en is in elke zwemstijl thuis. Ze zwemt zowel wisselslag, schoolslag, vlinderslag als rugslag. Zij zal de toekomstige zwemkampioenen een hart onder de riem steken en weet immers als geen ander hoe je op topniveau geraakt. Als jonge zwemster heeft Fanny vele kilometers afgemaald in het oude Olympiabad, houdt hier dan ook mooie herinneringen aan over en kijkt al uit naar vele trainingen in het provinciaal topsportbad.