360°

Zwemacademie & Sport

Ontdek hieronder wat Aquanimo voor jou(w kind) kan betekenen.

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Zie hier het intern reglement van onze zwemacademie.”

 • Baby's, peuters en kleuters
 • Kinderen & jeugd
 • Volwassenen
 • Senioren
 • Zwemkampjes

Baby's, peuters en kleuters

Watergewenning - vanaf 4 maand

Watergewenning

Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en nieuwe sensaties voor baby’s en jonge kindjes. Kinderen tussen 4 maanden en 4 jaar blijven groeien en ontwikkelen, hierdoor kan hun waterangst opnieuw of plots opduiken. Daarom is het belangrijk voor uw baby of kind om watergewenning te onderhouden door onze lessenreeksen te herhalen. Het herhalen van onze watergewenningslessen is zeer leerrijk bij jonge kinderen omdat ze op die manier erg goed voorbereid zijn op het “leren zwemmen”. Onze watergewenningslessen vinden telkens plaats op zaterdagochtend met ouderbegeleiding en duren ongeveer 30 minuten (+ 30 min vrij spel in het recreatiebad). Vaste lessenreeksen van een aantal zwemlessen binnen een bepaalde periode.


De Kwalletjes

 • vanaf 4 maand

Een geweldige ervaring voor zowel baby als ouder tijdens de eerste kennismaking met watergewenning. Dankzij het contact met het water leert je baby nieuwe sensaties en het versterkt de band tussen ouder en baby. De les verloopt als volgt: 5min opwarming op het droge + 25 min babywenning in het water. Je kan je baby inschrijven vanaf 4 maand en ouder. Je hebt enkel een zwempamper nodig voor deze zwemles. De lessen vinden plaats in de warme lagune van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.


De Schildpadjes

 • vanaf 10 à 12 maand

Je baby of peuter voelt zich gemakkelijk in het water. Watergewenning is goed voor de motorische ontwikkelingen van een kind, zijn vertrouwen en autonomie. Als ouder ben je actief betrokken bij de eerste zwemervaring van je kindje. De zwemoefeningen zijn steeds dicht bij mama of papa. Je kan je baby of peuter inschrijven vanaf 10 tot 12 maanden en ouder. De lessen vinden plaats in de warme lagune of het golfslagbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.


De Eendjes

 • vanaf 2,5 jaar

Samen met mama of papa leert je peuter zinvol te bewegen in het water en zet hij/zij de eerste stappen naar het leren drijven. Zelfstandig zwemoefeningen uitvoeren met de hulp van mama of papa en met aantrekkelijk zwemmateriaal. Je kan je kind inschrijven vanaf 2,5 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.


Inschrijven  Verzekering aquanimo Nieuwe praktische info 2019

Zwembewegingen aanleren - vanaf 4 jaar

Zwembewegingen aanleren

De Kikkervisjes

De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en zijn klaar om echt te leren zwemmen! Hier staat het aanleren van de zwembewegingen centraal op een rustige en speelse manier. De ouders kunnen hierbij actief deelnemen en hun kind aanmoedigen. Je kan je kind inschrijven vanaf 4 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.


Inschrijven Verzekering aquanimo Nieuwe praktische info 2019

Kinderen & jeugd

Leren zwemmen

Leren zwemmen

Het is erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in het zwembad en zwemmen ook leuk vinden. Daarom wordt het zelfvertrouwen in het water gestimuleerd door een speelse opbouw van zwemoefeningen. Op die manier krijgt elk kind de kans om op zijn eigen tempo te kunnen evolueren en zijn/haar zwemtechniek onder de knie te krijgen. We voorzien voldoende niveaugroepen zodat we de kinderen vlot kunnen laten doorschuiven in functie van hun zwemvorderingen.


De Zeepaardjes

Samen met andere vriendjes leert je kindje spelenderwijs de grondbeginselen van het zwemmen. De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en op een aangename manier leren ze de zwemstijl schoolslag. Je kan je kind inschrijven vanaf 5 jaar. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 2 keer per week door tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


De Pinguïns

Tijdens deze lessen leren de Pinguïns de aangeleerde zwembewegingen vervolmaken en zwembandjes beetje bij beetje afbouwen. Er wordt gezorgd voor een speelse opbouw van zwemoefeningen, afwisselend met of zonder zwemmateriaal. Uw kind krijgt op deze manier meer zelfvertrouwen in het water, maar ook zelfredzaamheid komt hier aan bod. Je kan je kind inschrijven vanaf 4-5 jaar indien de basisbewegingen aangeleerd zijn, na het volgen van een lessenreeks Zeepaardjes of Kikkervisjes. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 1 keer per week door op zaterdagochtend, twee keer per week tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


De Dolfijnen

In deze groep hebben de kinderen nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. Je kan je kind inschrijven vanaf 4-5 jaar indien de doelstellingen van de groep pinguïns bereikt zijn. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 1 keer per week door op zaterdagochtend, twee keer per week tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


Inschrijven zwemlessen Praktische info 2019 Verzekering aquanimo

Schoolslag onderhouden en verbeteren

Schoolslag onderhouden en verbeteren

De Walvissen

In dit groepje kunnen de kinderen hun reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek van uw kind wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren hem/haar duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen.Je kan je kind inschrijven vanaf 5-6 jaar mits een zwembrevet van 25 meter. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia. De lessen vinden 1 keer per week plaats op zaterdagochtend (vaste lessenreeks 11u15-12u). Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats op maandag, woensdag en zaterdag (9u-10u). Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


De Orka’s

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. De kinderen leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van het 100-meter-brevet. De kinderen starten met een basis rug- en borstcrawl. De lessen vinden 1 keer per week plaats op zaterdagochtend (vaste lessenreeks 11u15-12u). Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats op maandag, woensdag en zaterdag (9u-10u). Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

Inschrijven Praktische info Verzekering aquanimo

Voor onze zwemclub kan men alle praktische info terugvinden onderaan bij "recreatieve zwemclub". Ook het inschrijven voor de zwemclub kan onderaan bij "recreatieve zwemclub", hierboven is het de inschrijving voor onze lessenreeks op zaterdag (11u15-12u) enkel voor bovenste 2 groepen.

Crawl aanleren, onderhouden en verbeteren

Crawl aanleren, onderhouden en verbeteren

Tijdens deze lessen staat vooral de zwemstijl crawl centraal. Indien je de schoolslag beheerst en graag je zwemtraining doorzet zijn deze lessen een perfecte oplossing. Vooral uithouding en conditie worden hier getraind. We zwemmen graag onder water, we oefenen op technieken van reddend zwemmen en keerpunten.


De Haaien

Het aanleren van crawl staat centraal tijdens deze groepslessen. De haaien zwemmen hun schoolslag met aquatische ademhaling en ze oefenen op uithouding en conditie. Ze zwemmen ook graag onder water! De lessen vinden 2 keer per week plaats op maandag en op zaterdag.


De Barracuda’s

De Barracuda’s onderhouden de zwemtechniek van crawl, maar verbeteren en vervolmaken deze ook. Ze oefenen op technieken van reddend zwemmen. De lessen vinden twee keer per week plaats op maandag en op zaterdag.


De Roggen

De Roggen zwemmen voornamelijk crawl en ze oefenen vooral op hun uithouding en conditie. Reddend zwemmen en de keerpunten komen bij deze groep ook aan bod. De lessen vinden twee keer plaats op maandag en zaterdag.


Inschrijven Praktische info Medisch attest aquanimo


Recreatieve zwemclub

Recreatieve zwemclub

Voor kinderen die graag wekelijks een ontspannende zwemtraining wensen te volgen is er onze recreatieve zwemclub! Deze lessen zijn voor alle leeftijden en voor het hele gezin! Ook waterspelen komen aan bod in onze recreatieve zwemclub, plezier verzekerd! Inschrijven kan per schooljaar. De trainingen zijn doorlopend ook tijdens de schoolvakanties (enkel zomerstop). Iedereen kan ook een abonnement van 10 beurten nemen maar deze beurten zijn wel enkel geldig op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar.


De Dolfijnen

Deze groep heeft nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. Ben je lid van onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats op maandag, woensdag en zaterdag (9u-10u). Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. De dolfijnen zwemmen ook bij de groepjes "leren zwemmen" (2x per week op dinsdag + donderdag of woensdag + vrijdag) en bij de vaste lessenreeks op zaterdag (10u15-11u). Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


De Walvissen

In dit groepje wordt de reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren ze duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. Ben je lid van onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.


De Orka’s

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. Ze leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van een brevet van 100 meter. Ze starten met een basis rug-en borstcrawl. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar.


De Haaien

Het aanleren van crawl staat centraal tijdens deze groepslessen. De haaien zwemmen hun schoolslag met aquatische ademhaling en ze oefenen op uithouding en conditie. Ze zwemmen ook graag onder water! De lessen vinden 2 keer per week plaats op maandag en op zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.


De Barracuda’s

De Barracuda’s onderhouden de zwemtechniek van crawl, maar verbeteren en vervolmaken deze ook. Ze oefenen op technieken van reddend zwemmen. De lessen vinden twee keer per week plaats op maandag en op zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.


De Roggen

De Roggen zwemmen voornamelijk crawl en ze oefenen vooral op hun uithouding en conditie. Reddend zwemmen en de keerpunten komen bij deze groep ook aan bod. De lessen vinden twee keer plaats op maandag en zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.


Inschrijven Praktische info Medisch attest aquanimo

De Krokodillen – Zwemtraining voor mensen met een handicap

De krokodillen

Onze Krokodillen zwemmen 1x per week op zaterdagochtend van 8u tot 9u. Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!

Inschrijven Praktische info Verzekering aquanimo

Volwassenen

Op zwemmen staat geen leeftijd, wij bieden dan ook zwemlessen aan voor volwassenen. Voor volwassenen en jongvolwassenen bieden we tevens recreatieve zwemtrainingen aan om de verschillende zwemstijlen te vervolmaken. Er wordt vooral aan conditie en uithouding op ieders tempo gewerkt. Indien jij je zwemafstand wil opbouwen, je conditie op peil wil houden en je zwemstijl wil bijschaven zijn dit de ideale lessen voor jou.

Groepslessen voor volwassenen

Start to swim

We hebben niet enkel groepslessen voor de kinderen maar ook voor volwassenen. Op zwemmen staat immers geen leeftijd. wie als kind de kans niet gekregen heeft om te leren zwemmen kan dit op latere leeftijd zeker ook nog doen! In deze groep kan je de schoolslag aanleren en/of je techniek verbeteren. Door te zwemmen zal je je conditie verbeteren en spieren versterken maar het is natuurlijk ook ontspannend en relaxerend! Trainen in het water is niet belastend voor de gewrichten en dus een gezonde manier voor je lichaam om aan sport te doen. Daarom is zwemmen momenteel ook erg populair. Onze lessen Start to swim vinden plaats tijdens de schoolweken. 

Start to crawl

Ook voor de meer ervaren zwemmers die hogere doelen willen stellen is het aanleren van de zwemstijl crawl een goede zet! De zwemtechniek wordt aangeleerd en verbeterd maar het is belangrijk om crawl goed te onderhouden! De voorwaarde om deze lessen te volgen is dat je reeds schoolslag kan zwemmen en niet bang bent in het water (hoofd onder water steken drijven op het water). De lessen Start to crawl vinden plaats tijdens de schoolweken. 

Zwanger zwemmen

Zwangere vrouwen hechten veel belang aan het fit blijven tijdens de zwangerschap. Daarom geven we zwemoefeningen op een rustig tempo aangepast aan de persoonlijke fysieke toestand van de zwangere vrouw. Het zijn vooral deugddoende, sportieve maar natuurlijk ook relaxerende zwemlessen. Elke zwemles gebeurt onder begeleiding van een medewerkster van het kraamcentrum “De Wieg”. Het is een voor de zwangere vrouw een ideaal ontspanningsmoment in het water terwijl ze ook haar conditie op peil houdt. Dit zijn geen prenatale oefeningen en de zwemlessen gaan telkens door in diep water. De lessen vinden elke zaterdagochtend doorlopend plaats ook tijdens de schoolvakanties. 


Inschrijven Praktische info 2019 Verzekering aquanimo


Recreatieve zwemclub

Recreatieve zwemclub

Voor volwassenen en jongvolwassenen bieden we recreatieve zwemtrainingen aan om de verschillende zwemstijlen te vervolmaken. Er wordt vooral aan conditie en uithouding op ieders tempo gewerkt. Indien jij je zwemafstand wil opbouwen, je conditie op peil wil houden en je zwemstijl wil bijschaven zijn dit de ideale lessen voor jou.


Inschrijven Praktische info Medisch attest zwemclub

Zwanger zwemmen

Zwanger zwemmen

Zwangere vrouwen hechten veel belang aan het fit blijven tijdens de zwangerschap. Daarom geven we zwemoefeningen op een rustig tempo aangepast aan de persoonlijke fysieke toestand van de zwangere vrouw. Het zijn vooral deugddoende, sportieve maar natuurlijk ook relaxerende zwemlessen. Elke zwemles gebeurt onder begeleiding van een medewerkster van het kraamcentrum “De Wieg”. Het is een voor de zwangere vrouw een ideaal ontspanningsmoment in het water terwijl ze ook haar conditie op peil houdt. Dit zijn geen prenatale oefeningen en de zwemlessen gaan telkens door in diep water. De lessen vinden elke zaterdagochtend doorlopend plaats ook tijdens de schoolvakanties. 

Inschrijven Praktische info 2019 Verzekering aquanimo

Aquagym & Aquadance

Aquagym

Onze lessen Aquagym zijn een sportieve maar toch relaxerende training voor iedereen die graag in water vertoefd. Onze watertrainingen zijn spierversterkend en vinden steeds plaats in heupdiep water. Je kan aan onze Aquagym trainingen deelnemen ongeacht je zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Er wordt bij de Aquagym veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en aan de souplesse in de spieren. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen! Onze lessen Aquagym (of Aquadance) gaan enkel door tijdens de schoolweken en we geven steeds een mix van Aquagym en Aquadance door elkaar!

Aquadance

Onze lessen Aquadance zijn een ideale manier om op een leuke manier in beweging te komen. Het is een pittige work-out door de weerstand van het water, maar je zal zoveel plezier beleven dat je dit eigenlijk niet in de gaten hebt. Tijdens een les Aquadance zal je springen in het water, rondjes draaien, zwaaien met je armen en swingen op de muziek! Deze les is zeker geschikt voor iedereen, oudere mensen kunnen ook goed meedoen aan Aquadance, alsook mensen die last hebben van blessures, want de gewrichten worden veel minder belast in het water. Onze lessen Aquadance (of Aquagym) gaan enkel door tijdens de schoolweken en we geven steeds een mix van Aquagym en Aquadance door elkaar!Inschrijven Praktische infoVerzekering aquanimo 

Bootcamp On Water (BOW)

Bootcamp on Water

De nieuwste hype tussen de aquasports is Bootcamp On Water, beter bekend als FloatFit! Het is een vernieuwende manier van bewegen op het water, dat zorgt voor een volledige work-out! 

!!! Wees er snel bij want de plaatsen zijn zeer beperkt !!! Is de lessenreeks reeds volzet… Stuur gerust een mailtje (aquanimo@lago.be) om op de wachtlijst te staan! Bij afwezigheid of annulatie (in het begin of zelfs in het midden van de lessenreeks) zullen we u zeker contacteren.

Om een beter beeld te krijgen van wat we aanbieden, zie hier een YouTube-link van een workout.

 Bekijk dit filmpje


Data

Deze lessen zullen doorgaan elke zondag tussen 10u00 - 12u00, 30 min BOW + 30 min vrij zwemmen mogelijk.

Van zondag 6 januari tot en met zondag 10 maart 2019, lessenreeks van 10 beurten.

Meer info via onze Facebook-pagina Aquanimo Lago Brugge Olympia


Kostprijs

€ 99,00 voor de volledige lessenreeks (Bootcamp On Water gedurende 10 weken lang)


Inschrijven

Enkel via deze link bootcamponwater.be

De Krokodillen - Zwemtraining voor mensen met een handicap

De krokodillen

Onze Krokodillen zwemmen 1x per week op zaterdagochtend van 8u tot 9u. Data en prijzen kan je hier terugvinden. Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!

Inschrijven Praktische info

Senioren

Op zwemmen staat geen leeftijd.

Aquafit voor senioren


In het najaar van 2016 organiseerden we 3 proefsessies seniorenzwemmen, die stuk voor stuk een groot succes waren! In samenwerking met Stad Brugge maken we er sinds dan een terugkerend event van.

Aquasporten, relaxen en genieten van een huisgemaakte pannenkoek.

Formule

 • 13:30 uur - 14:30 uur: 1ste les Aquafit in het golfslagbad (door Aquanimo)
 • 14:30 uur - 15:30 uur: 2de les Aquafit in het golfslagbad (door Aquanimo)
 • 14:30 uur – 15:30 uur of 15:30 uur - 16:30 uur: zalig relaxen in de warme lagune, stoomhut & sauna.
 • 16:00 uur – 17:00 uur of 17:00 - 18:00 uu: genieten van een heerlijke huisgemaakte pannenkoek met koffie of thee in Rest-eau-café.


Kostprijs

Deelnemen kan enkel met een seniorensportkaart van de Stad Brugge. Deze kaart kost € 10,00 voor 5 beurten (50-55 jaar) of € 5,00 voor 5 beurten (55+). Per deelname worden er 2 vakjes van de kaart opgebruikt.

Wees er snel bij want er kunnen maar 20 deelnemers aansluiten per sessie! OPGELET: elke deelnemer mag zich maar voor 5 beurten inschrijven per KALENDERjaar.


Data

8 januari & 22 januari 2019

5 februari & 19 februari 2019

19 maart 2019

23 april 2019

14 mei & 28 mei 2019

25 juni 2019


Inschrijven

Inschrijven kan enkel online . Wees er snel bij want er kunnen maar 20 deelnemers aansluiten per sessie en OPGELET elke deelnemer mag zich maar voor 5 beurten inschrijven per KALENDERjaar (graag 5 data uitkiezen / 5x inschrijven). Ga je tussen januari en juni 5x deelnemen dan kan je jammer genoeg niet meer inschrijven (eind augustus) voor de lessen tussen september-december.

Zijn de lessen reeds volzet en wens je op de wachtlijst te staan (indien er mensen afzeggen) dan mag je een mail sturen naar aquanimo@lago.be. Wie weet…

!! Bij afwezigheid graag verwittigen via mail aquanimo@lago.be of via sms op 0470 99 03 41 !!


Inschrijven

Aquagym & Aquadance

Aquagym

Onze lessen Aquagym zijn een sportieve maar toch relaxerende training voor iedereen die graag in water vertoefd. Onze watertrainingen zijn spierversterkend en vinden steeds plaats in heupdiep water. Je kan aan onze Aquagym trainingen deelnemen ongeacht je zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Er wordt bij de Aquagym veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en aan de souplesse in de spieren. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen! Onze lessen Aquagym (of Aquadance) gaan enkel door tijdens de schoolweken en we geven steeds een mix van Aquagym en Aquadance door elkaar!

Aquadance

Onze lessen Aquadance zijn een ideale manier om op een leuke manier in beweging te komen. Het is een pittige work-out door de weerstand van het water, maar je zal zoveel plezier beleven dat je dit eigenlijk niet in de gaten hebt. Tijdens een les Aquadance zal je springen in het water, rondjes draaien, zwaaien met je armen en swingen op de muziek! Deze les is zeker geschikt voor iedereen, oudere mensen kunnen ook goed meedoen aan Aquadance, alsook mensen die last hebben van blessures, want de gewrichten worden veel minder belast in het water. Onze lessen Aquagym (of Aquadance) gaan enkel door tijdens de schoolweken en we geven steeds een mix van Aquagym en Aquadance door elkaar!


Inschrijven Praktische info Verzekering Aquanimo 

Zwemkampjes

Zwemkampjes

Zwemkampjes

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien wij een aantal weken per jaar sportkampen tijdens de schoolvakanties (maandag tot en met vrijdag) van 9u tot 16u met opvang mogelijk vanaf 8u en tot 17u. Tijdens deze sportkampen zijn de zwemactiviteiten aangepast aan het niveau van elke groep deelnemers. Afwisseling van sport, spel en creatieve activiteiten

De zwemactiviteiten gebeuren in afwisseling van sport, spel en crea activiteiten per leeftijd rond een supertof kampthema. Een echte aanrader dus voor elk kind dat graag leert en speelt met water.

Bekijk hier een leuk filmpje van onze 1ste kampjes @ LAGO Brugge Olympia in 2015”

!!! Data 2019 !!!

 • Paasvakantie: van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april 2019 
 • Zomervakantie maand juli 2019: week van 1/07-5/07 + week van 8/07-12/07
 • Zomervakantie maand augustus 2019: week van 12/08-16/08 (feestdag inbegrepen) + week van 19/08-23/08
 • Herfstvakantie: van maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober 2019 (4 dagen)


!!! INSCHRIJVINGEN ZULLEN STARTEN OP DONDERDAG 31 JANUARI 2019 vanaf 10u !!!


Praktische info en tarieven

Heb je interesse in onze zwemkampjes? Lees dan alle praktische info hier onderaan. Het tarief voor onze sportkampen is 125€ voor 5 dagen. Vanaf 2 kinderen uit hetzelfde gezin, 5€ korting PER kind en vanaf 2 kampen per kalenderjaar ook 5€ korting PER kind.

Inbegrepen in de prijs, 1 frisdrank per dag.

Vergoeding van het ziekenfonds mogelijk + fiscaal aftrekbaar.

Inschrijven zwemkampjes Praktische info

Contacteer Aquanimo

Je kan je voor elk onderdeel on-line inschrijven, mocht je toch nog verdere inlichtingen wensen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.