NIEUWE OPENINGSUREN: vanaf 6/8 is het subtropisch zwemparadijs open tot 21u Meer info

Zwemacademie & Sport

Ontdek hieronder wat Aquanimo voor jou(w kind) kan betekenen.
Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.
Zie hier het intern reglement van onze zwemacademie.”

Aquanimo

Baby's, peuters en kleuters

Watergewenning - vanaf 4 maand

Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en nieuwe sensaties voor baby’s en jonge kindjes. Kinderen tussen 4 maanden en 4 jaar blijven groeien en ontwikkelen, hierdoor kan hun waterangst opnieuw of plots opduiken. Daarom is het belangrijk voor uw baby of kind om watergewenning te onderhouden door onze lessenreeksen te herhalen. Het herhalen van onze watergewenningslessen is zeer leerrijk bij jonge kinderen omdat ze op die manier erg goed voorbereid zijn op het “leren zwemmen”. Onze watergewenningslessen vinden telkens plaats op zaterdagochtend met ouderbegeleiding en duren ongeveer 30 minuten (+ 30 min vrij spel in het recreatiebad). Vaste lessenreeksen van een aantal zwemlessen binnen een bepaalde periode.

De Kwalletjes (& baby-kwalletjes)
 • vanaf 3-4 maand (5kg)

Een geweldige ervaring voor zowel baby als ouder tijdens de eerste kennismaking met watergewenning. Dankzij het contact met het water leert je baby nieuwe sensaties en het versterkt de band tussen ouder en baby. De les verloopt als volgt: 5min opwarming op het droge + 25 min babywenning in het water. Je kan je baby inschrijven vanaf 3-4 maand en ouder. Je hebt enkel een zwempamper nodig voor deze zwemles. De lessen vinden plaats in de warme lagune van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.

Onze baby-kwalletjes zijn tussen 3 - 10 maand en onze kwalletjes zijn tussen 10 - 18 maand

Inschrijven
De Schildpadjes
 • vanaf 18 maand

Je baby of peuter voelt zich gemakkelijk in het water. Watergewenning is goed voor de motorische ontwikkelingen van een kind, zijn vertrouwen en autonomie. Als ouder ben je actief betrokken bij de eerste zwemervaring van je kindje. De zwemoefeningen zijn steeds dicht bij mama of papa. Je kan je baby of peuter inschrijven vanaf 18 maanden en ouder. De lessen vinden plaats in de warme lagune of het golfslagbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.

Voor onze lessenreeks januari-februari 2020 is er GEEN inschrijvingsdag tijdens de Kerstvakantie! Gewoon tijdig aanwezig zijn op de 1ste zaterdag (dat jullie kunnen starten) om het toegangsbandje in orde te brengen. Dank u wel!

Inschrijven
De Eendjes
 • vanaf 2,5 jaar

Samen met mama of papa leert je peuter zinvol te bewegen in het water en zet hij/zij de eerste stappen naar het leren drijven. Zelfstandig zwemoefeningen uitvoeren met de hulp van mama of papa en met aantrekkelijk zwemmateriaal. Je kan je kind inschrijven vanaf 2,5 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia.

Voor onze lessenreeks januari-februari 2020 is er GEEN inschrijvingsdag tijdens de Kerstvakantie! Gewoon tijdig aanwezig zijn op de 1ste zaterdag (dat jullie kunnen starten) om het toegangsbandje in orde te brengen. Dank u wel!

Inschrijven
Zwembewegingen aanleren - vanaf 4 jaar
De Kikkervisjes

De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en zijn klaar om echt te leren zwemmen! Hier staat het aanleren van de zwembewegingen centraal op een rustige en speelse manier. De ouders kunnen hierbij actief deelnemen en hun kind aanmoedigen. Je kan je kind inschrijven vanaf 4 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. Deze lessen gaan 1 keer per week door op zaterdagochtend MET mama of papa mee in het water.

Inschrijven

Kinderen & jeugd

Leren zwemmen

Het is erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in het zwembad en zwemmen ook leuk vinden. Daarom wordt het zelfvertrouwen in het water gestimuleerd door een speelse opbouw van zwemoefeningen. Op die manier krijgt elk kind de kans om op zijn eigen tempo te kunnen evolueren en zijn/haar zwemtechniek onder de knie te krijgen. We voorzien voldoende niveaugroepen zodat we de kinderen vlot kunnen laten doorschuiven in functie van hun zwemvorderingen.

!! ZOMER 2020 !!

We geven zwemlessen elke voormiddag tussen 9u-12u op volgende data:

- Week 20 juli tot en met 24 juli (GEEN les op dinsdag 21/07)

- Week 27 juli tot en met 31 juli

- Week 3 augustus tot en met 7 augustus

- Week 24 augustus tot en met 28 augustus

Groepslessen en/of privélessen mogelijk.

INSCHRIJVEN VIA MAIL: aquanimo@lago.be

OF gegevens hier online invullen en wij zullen jullie contacteren!!

De Zeepaardjes / Pinguins / Dolfijnen

ZEEPAARDJES

Samen met andere vriendjes leert je kindje spelenderwijs de grondbeginselen van het zwemmen. De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en op een aangename manier leren ze de zwemstijl schoolslag. Je kan je kind inschrijven vanaf 5 jaar. De zwembewegingen aanleren kan ook op zaterdagochtend bij onze groep "Kikkervisjes" maar deze lessen zijn SAMEN met mama of papa in het water (info bij watergewenning)

PINGUINS

Onze Pinguïns kunnen de aangeleerde zwembewegingen vervolmaken en zwembandjes beetje bij beetje afbouwen. Er wordt gezorgd voor een speelse opbouw van zwemoefeningen, afwisselend met of zonder zwemmateriaal. Uw kind krijgt op deze manier meer zelfvertrouwen in het water, maar ook zelfredzaamheid komt hier aan bod. Je kind kan de lessen van de pinguins enkel volgen indien de basisbewegingen aangeleerd zijn, na het volgen van een lessenreeks Zeepaardjes of Kikkervisjes.

DOLFIJNEN

Dolfijntjes hebben nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. Je kind kan de lessen van de dolfijnen enkel volgen indien de doelstellingen van de groep pinguïns bereikt zijn. 

Deze lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 4 dagen in de week door tijdens de schoolweken na de schooluren en elke dag in de voormiddag tijdens de meeste schoolvakanties. Elke les duurt ongeveer 45 minuten. Pinguins en dolfijnen kunnen ook 1 keer per week zwemles volgen op zaterdagochtend. En enkel onze dolfijnen kunnen al een jaarabonnement bij onze zwemclub nemen (dan vinden de lessen één tot drie keer per week plaats, naar keuze). OF dolfijnen kunnen ook een abonnement van 10 beurten nemen om zwemtrainingen te volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar (in de zwemclub).

Inschrijven
Zwemstijl onderhouden en verbeteren
De Walvissen & Orka's

WALVISSEN

In dit groepje kunnen de kinderen hun reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek van uw kind wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren hem/haar duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen.Je kan je kind inschrijven vanaf 5 jaar mits een zwembrevet van 25 meter. 

ORKA'S

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. De kinderen leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van het 100-meter-brevet. De kinderen starten met een basis rug- en borstcrawl. 

De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs LAGO Brugge Olympia. De lessen vinden 1 keer per week plaats op zaterdagochtend, vaste lessenreeks 11u15-12u (hieronder inschrijven). Wens je in te schrijven voor een volledig schooljaar bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats op maandag, woensdag en zaterdag (inschrijven bij recreatieve zwemclub). Neem je een abonnement van 10 beurten dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar (ook inschrijven bij recreatieve zwemclub).

Inschrijven
De haaien, barracuda's & roggen

HAAIEN

Het aanleren van crawl staat centraal tijdens deze groepslessen. De haaien zwemmen hun schoolslag met aquatische ademhaling en ze oefenen op uithouding en conditie. Ze zwemmen ook graag onder water! 

BARRACUDA'S

Onze barracuda’s onderhouden de zwemtechniek van crawl, maar verbeteren en vervolmaken deze ook. Ze oefenen op technieken van reddend zwemmen. 

ROGGEN

De Roggen zwemmen voornamelijk crawl en ze oefenen vooral op hun uithouding en conditie. Reddend zwemmen en de keerpunten komen bij deze groep ook aan bod.

Deze lessen vinden twee keer plaats op maandag en zaterdag.


Inschrijven
Recreatieve zwemclub

Voor kinderen die graag wekelijks een ontspannende zwemtraining wensen te volgen is er onze recreatieve zwemclub! Deze lessen zijn voor alle leeftijden en voor het hele gezin! Ook waterspelen komen aan bod in onze recreatieve zwemclub, plezier verzekerd! Inschrijven kan per schooljaar. De trainingen zijn doorlopend ook tijdens de schoolvakanties (enkel zomerstop). Iedereen kan ook een abonnement van 10 beurten nemen maar deze beurten zijn wel enkel geldig op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar.

Onze zwemgroepen op een rij

DOLFIJNEN

Deze groep heeft nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.

De dolfijnen zwemmen ook bij de groepjes 'leren zwemmen' elke dag na school, uitgezonderd de maanadgavond (info bij "leren zwemmen") en bij de vaste lessenreeks 1x per week op zaterdag van 10u15 tot 11u (info bij "watergewenning").

WALVISSEN

In dit groepje wordt de reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren ze duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.

De walvissen zwemmen ook bij de vaste lessenreeks 1x per week op zaterdag van 11u15 tot 12u (praktische info bij "watergewenning").

ORKA'S

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. Ze leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van een brevet van 100 meter. Ze starten met een basis rug-en borstcrawl.

De walvissen zwemmen ook bij de vaste lessenreeks 1x per week op zaterdag van 11u15 tot 12u (praktische info bij "watergewenning").

HAAIEN

Het aanleren van crawl staat centraal tijdens deze groepslessen. De haaien zwemmen hun schoolslag met aquatische ademhaling en ze oefenen op uithouding en conditie. Ze zwemmen ook graag onder water!

BARRACUDA'S 

De barracuda’s onderhouden de zwemtechniek van crawl, maar verbeteren en vervolmaken deze ook. Ze oefenen op technieken van reddend zwemmen. 

ROGGEN

Onze roggen zwemmen voornamelijk crawl en ze oefenen vooral op hun uithouding en conditie. Reddend zwemmen en de keerpunten komen bij deze groep ook aan bod.

Inschrijven
De Krokodillen – Zwemtraining voor mensen met een handicap
De krokodillen
Onze Krokodillen zwemmen 1x per week op zaterdagochtend van 8u tot 9u. Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!
Inschrijven

Volwassenen

Op zwemmen staat geen leeftijd, wij bieden dan ook zwemlessen aan voor volwassenen. Voor volwassenen en jongvolwassenen bieden we tevens recreatieve zwemtrainingen aan om de verschillende zwemstijlen te vervolmaken. Er wordt vooral aan conditie en uithouding op ieders tempo gewerkt. Indien jij je zwemafstand wil opbouwen, je conditie op peil wil houden en je zwemstijl wil bijschaven zijn dit de ideale lessen voor jou.

Groepslessen voor volwassenen

!! ZOMER 2020 !!

We voorzien zomerreeksen voor volwassenen:

- Start To Crawl op maandagavond van 20u30 tot 21u30 (27/07 + 3/08 + 10/08 + 17/08)

- Start To Swim op woensdagavond van 18u tot 19u (22/07 + 29/07 + 5/08 + 12/08)

- Zwanger Zwemmen op zaterdagochtend van 10u15 tot 11u15 (18/07 + 25/07 + 1/08 + 8/08)

Graag online inschrijven!! De lessen zijn aan een zomerprijsje van 7,50€ per beurt!!

Centjes storten (Aquanimo BE42 7512 0194 5754) of contant afgeven aan de lesgeefster (omslag)

Als je nog beurten hebt staan op je abonnement kan/mag je die gerust opgebruiken bij de zomerreeks, gewoon laten weten via mail of aan de lesgeefster.

Start to crawl

Ook voor de meer ervaren zwemmers die hogere doelen willen stellen is het aanleren van de zwemstijl crawl een goede zet! De zwemtechniek wordt aangeleerd en verbeterd maar het is belangrijk om crawl goed te onderhouden! De voorwaarde om deze lessen te volgen is dat je reeds schoolslag kan zwemmen en niet bang bent in het water (hoofd onder water steken drijven op het water). 

De lessen Start to crawl vinden plaats tijdens de schoolweken.

!! ZOMER 2020 !!

Maandagavond 20u30-21u30 op 27/07 + 3/08 + 10/08 + 17/08

Inschrijven online / Zomerprijsje van 7,50€ per beurt

Inschrijven
Start to swim

We hebben niet enkel groepslessen voor de kinderen maar ook voor volwassenen. Op zwemmen staat immers geen leeftijd. Wie als kind de kans niet gekregen heeft om te leren zwemmen kan dit op latere leeftijd zeker ook nog doen! In deze groep kan je de schoolslag aanleren en/of je techniek verbeteren. 

Door te zwemmen zal je je conditie verbeteren en spieren versterken maar het is natuurlijk ook ontspannend en relaxerend! Trainen in het water is niet belastend voor de gewrichten en dus een gezonde manier voor je lichaam om aan sport te doen. Daarom is zwemmen momenteel ook erg populair. 

!! ZOMER 2020 !!

Woensdagavond 18u-19u op 22/07 + 29/07 + 5/08 + 12/08

Inschrijven online / Zomerprijsje van 7,50€ per beurt

Inschrijven
Zwanger Zwemmen

Zwangere vrouwen hechten veel belang aan het fit blijven tijdens de zwangerschap. Daarom geven we zwemoefeningen op een rustig tempo aangepast aan de persoonlijke fysieke toestand van de zwangere vrouw. Het zijn vooral deugddoende, sportieve maar natuurlijk ook relaxerende zwemlessen. 

De zwemlessen gebeuren onder begeleiding van een medewerkster van het kraamcentrum “De Wieg”. Het is een voor de zwangere vrouw een ideaal ontspanningsmoment in het water terwijl ze ook haar conditie op peil houdt. Dit zijn geen prenatale oefeningen en de zwemlessen gaan telkens door in diep water. 

De lessen vinden elke zaterdagochtend doorlopend plaats ook tijdens de schoolvakanties.

!! ZOMER 2020 !!

Zaterdagochtend 10u15-11u15 op 18/07 + 25/07 + 1/08 + 8/08

Inschrijven online / Zomerprijsje van 7,50€ per beurt

Inschrijven
Recreatieve zwemclub

Belangrijke documenten bij inschrijvingen:

Recreatieve zwemclub

Voor volwassenen en jongvolwassenen bieden we recreatieve zwemtrainingen aan om de verschillende zwemstijlen te vervolmaken. Er wordt vooral aan conditie en uithouding op ieders tempo gewerkt. 

Indien jij je zwemafstand wil opbouwen, je conditie op peil wil houden en je zwemstijl wil bijschaven zijn dit de ideale lessen voor jou.

Inschrijven
De Krokodillen – Zwemtraining voor mensen met een handicap

Belangrijke documenten voor in te schrijven:

De krokodillen

Onze Krokodillen zwemmen 1x per week op zaterdagochtend van 8u tot 9u. Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. 

Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!

Inschrijven
Zwanger zwemmen

We voorzien een zomerreeks zwanger zwemmen op volgende data:

- Zaterdag 18 juli

- Zaterdag 25 juli

- Zaterdag 1 augustus

- Zaterdag 8 augustus

Het is telkens van 10u15 tot 11u15 aan een zomerprijsje van 7,50€ per beurt.

Je kan enkel online inschrijven maar wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!!

Centjes storten (AQUANIMO BE42 7512 0194 5754) of contant aan de lesgeefster geven (omslag).

Graag om 10u buiten verzamelen rechts van het gebouw, dank u wel.

Zwanger Zwemmen

Zwangere vrouwen hechten veel belang aan het fit blijven tijdens de zwangerschap. Daarom geven we zwemoefeningen op een rustig tempo aangepast aan de persoonlijke fysieke toestand van de zwangere vrouw. Het zijn vooral deugddoende, sportieve maar natuurlijk ook relaxerende zwemlessen. 

De zwemlessen gebeuren onder begeleiding van een medewerkster van het kraamcentrum “De Wieg”. Het is een voor de zwangere vrouw een ideaal ontspanningsmoment in het water terwijl ze ook haar conditie op peil houdt. Dit zijn geen prenatale oefeningen en de zwemlessen gaan telkens door in diep water. 

De lessen vinden elke zaterdagochtend doorlopend plaats ook tijdens de schoolvakanties.

!! ZOMER 2020 !!

Zaterdagochtend 10u15-11u15 op 18/07 + 25/07 + 1/08 + 8/08

Inschrijven online / Zomerprijsje van 7,50€ per beurt

Inschrijven
Aquasporten

We voorzien een zomerreeks aquasporten 2020!!

Dinsdagavond: Aquafitness (28/07 + 4/08 + 11/08 + 18/08)

Woensdagavond: Aquajogging (22/07 + 29/07 + 5/08 + 12/08 + 19/08)

Donderdagavond: Aquapower (23/07 + 30/07 + 6/08 + 13/08 + 20/08)

Dit telkens tussen 19u-20u  en de les duurt 45min.

OPGELET: enkel na online reservatie!! Plaatsen zijn beperkt!!

Het is 7,50€ per les (betalen via overschrijving of contant aan de lesgeefster)

Wie nog beurten heeft op zijn abonnement mag dit melden via mail of aan de lesgeefster.

Aquasporten

Aquafitness

Onze lessen Aquafitness zijn een sportieve maar toch relaxerende training voor iedereen die graag in water vertoefd. Onze watertrainingen zijn spierversterkend en vinden steeds plaats in heupdiep water. Je kan aan onze Aquafitness trainingen deelnemen ongeacht je zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Er wordt bij de Aquafitness veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en aan de souplesse in de spieren. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen! 

Onze lessen zijn een ideale manier om op een leuke manier in beweging te komen. Het is een pittige work-out door de weerstand van het water, maar je zal zoveel plezier beleven dat je dit eigenlijk niet in de gaten hebt. Deze les is zeker geschikt voor iedereen, oudere mensen kunnen ook goed meedoen aan Aquafitness, alsook mensen die last hebben van blessures, want de gewrichten worden veel minder belast in het water.

Aquajogging

Aquajogging gaat door in diep water, hierbij dragen we een wet-belt/drijfgordel. Deze les is gericht op versteviging van het lichaam. De les is voor iedereen, ervaren en onervaren. We raden wel aan dat je kan zwemmen en geen waterangst hebt als je deelneemt aan deze les.

Aquapower

Aquapower is een pittige workout. Het doel is verbeteren van je conditie en spierkracht door middel van kracht en interval. Met een uptempo muziek laten we de snelheid en intensiteit de hoogte ingaan.

INSCHRIJVEN kan nog de dag zelf tot 16u!! Na 16u houden we geen rekening meer met jullie inschrijvingen!! De lessen gaan pas door vanaf 3 deelnemers. Indien de les NIET zou doorgaan dan zullen we jullie telefonisch of via sms contacteren rond 16u30. Bedankt voor jullie begrip!! 

Inschrijven
BOW (Bootcamp On Water)

De nieuwste hype tussen de aquasports is Bootcamp On Water, beter bekend als FloatFit! Het is een vernieuwende manier van bewegen op het water, dat zorgt voor een volledige work-out! 

Om een beter beeld te krijgen van wat we aanbieden, zie hier een YouTube-link van een workout.

 Bekijk dit filmpje

Data

We zetten met veel plezier onze lessen BOW verder in 2020!!

- 1ste lessenreeks van zondag 16 februari tot en met zondag 29 maart (7 beurten)

- 2de lessenreeks van zondag 26 april tot en met zondag 28 juni (10 beurten)

Een groep gevorderden om 10u en een groep beginners om 10u30. Telkens 30min BOW + 30min vrij zwemmen mogelijk.

Om iedereen eens de kans te geven van deze ervaring te genieten zal het eventueel ook mogelijk zijn (bij vrije plaatsen in een lessenreeks) om een losse beurt te komen volgen!!

!! Mis deze kans niet en schrijf je zo snel mogelijk online in !!

Kostprijs

€ 69,00 voor de volledige 1ste lessenreeks (Bootcamp On Water / 7 beurten)

€ 99,00 voor de volledige 2de lessenreeks (Bootcamp On Water / 10 beurten)

11€ voor 1 losse beurt


Inschrijven

Graag zo snel mogelijk hieronder inschrijven!!

We kijken uit naar jullie inschrijvingen!!

BOW (Bootcamp On Water)

Januari - Juni 2020

Inschrijven

Senioren

Op zwemmen staat geen leeftijd!

Aquafit voor senioren

In het najaar van 2016 organiseerden we 3 proefsessies seniorenzwemmen, die stuk voor stuk een groot succes waren! In samenwerking met Stad Brugge maken we er sinds dan een terugkerend event van met een sessie aquafit, relaxen en genieten van een gebakje met koffie.

Aquafit voor senioren

Formule

 • 13:30 uur - 14:30 uur: 1ste les Aquafit in het golfslagbad (door Aquanimo)
 • 14:30 uur - 15:30 uur: 2de les Aquafit in het golfslagbad (door Aquanimo)
 • 14:30 uur – 15:30 uur of 15:30 uur - 16:30 uur: zalig relaxen in de warme lagune, stoomhut & sauna.
 • 16:00 uur – 17:00 uur of 17:00 - 18:00 uu: genieten van een heerlijk gebak met koffie of thee in het Rest-eau-café.

Kostprijs

Deelnemen kan enkel met een seniorensportkaart van de Stad Brugge. Deze kaart kost € 10,00 voor 5 beurten (50-55 jaar) of € 5,00 voor 5 beurten (55+). Per deelname worden er 2 vakjes van de kaart opgebruikt.

Wees er snel bij want er kunnen maar 20 deelnemers aansluiten per sessie! OPGELET: elke deelnemer mag zich maar voor 5 beurten inschrijven per KALENDERjaar.

Data 2020

Inschrijvingen zullen hopelijk kunnen starten in augustus 2020...

!! Juiste inschrijvingsdatum zullen we hier nog vermelden !!

LESDATA:

8 & 22 september 2020

13 & 27 oktober 2020

10 & 24 november 2020

8 december 2020


Inschrijven
Aquasporten

We voorzien een zomerreeks aquasporten 2020!! 

Dinsdagavond: Aquafitness (28/07 + 4/08 + 11/08 + 18/08)

Woensdagavond: Aquajogging (22/07 + 29/07 + 5/08 + 12/08 + 19/08)

Donderdagavond: Aquapower (23/07 + 30/07 + 6/08 + 13/08 + 20/08)

Dit telkens tussen 19u-20u  en de les duurt 45min.

OPGELET: enkel na online reservatie!! Plaatsen zijn beperkt!!

Het is 7,50€ per les (betalen via overschrijving of contant aan de lesgeefster)

Wie nog beurten staan heeft op zijn abonnement mag dit gerust melden via mail of aan de lesgeefster

Aquasporten

Aquafitness

Onze lessen Aquafitness zijn een sportieve maar toch relaxerende training voor iedereen die graag in water vertoefd. Onze watertrainingen zijn spierversterkend en vinden steeds plaats in heupdiep water. Je kan aan onze Aquafitness trainingen deelnemen ongeacht je zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Er wordt bij de Aquafitness veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en aan de souplesse in de spieren. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen! 

Onze lessen zijn een ideale manier om op een leuke manier in beweging te komen. Het is een pittige work-out door de weerstand van het water, maar je zal zoveel plezier beleven dat je dit eigenlijk niet in de gaten hebt. Deze les is zeker geschikt voor iedereen, oudere mensen kunnen ook goed meedoen aan Aquafitness, alsook mensen die last hebben van blessures, want de gewrichten worden veel minder belast in het water.

Aquajogging

Aquajogging gaat door in diep water, hierbij dragen we een wet-belt/drijfgordel. Deze les is gericht op versteviging van het lichaam. De les is voor iedereen, ervaren en onervaren. We raden wel aan dat je kan zwemmen en geen waterangst hebt als je deelneemt aan deze les.

Aquapower

Aquapower is een pittige workout. Het doel is verbeteren van je conditie en spierkracht door middel van kracht en interval. Met een uptempo muziek laten we de snelheid en intensiteit de hoogte ingaan.

Inschrijven

Zwemkampjes

Zwemkampjes

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien wij een aantal weken per jaar sportkampen tijdens de schoolvakanties (maandag tot en met vrijdag) van 9u tot 16u met opvang mogelijk vanaf 8u en tot 17u. Tijdens deze sportkampen zijn de zwemactiviteiten aangepast aan het niveau van elke groep deelnemers. Afwisseling van sport, spel en creatieve activiteiten

De zwemactiviteiten gebeuren in afwisseling van sport, spel en crea activiteiten per leeftijd rond een supertof kampthema. Een echte aanrader dus voor elk kind dat graag leert en speelt met water.

Bekijk hier een leuk filmpje van onze 1ste kampjes @ LAGO Brugge Olympia in 2015”.

Heb je interesse in onze zwemkampjes? Lees dan de praktische info en bekijk de data onderaan. Het tarief voor onze sportkampen is 125€ voor 5 dagen. Vanaf 2 kinderen uit hetzelfde gezin, 5€ korting PER kind en vanaf 2 kampen per kalenderjaar ook 5€ korting PER kind.

Inbegrepen in de prijs, 1 frisdrank per dag.

Vergoeding van het ziekenfonds mogelijk + fiscaal aftrekbaar.

Zwemkampjes

WIJ BEVESTIGEN DAT AL ONZE ZWEMKAMPEN ZULLEN DOORGAAN DEZE ZOMER!! We zullen uiteraard alle nodige maatregelen opvolgen en we duimen voor een verdere positieve evolutie van het coronavirus!! De kampjes zijn VOLZET!! Je kan eventueel nog inschrijven op onze wachtlijsten, bij vrije plaatsen zullen jullie op de hoogte gebracht worden via mail.

 • Paasvakantie: van maandag 6 april tot en met vrijdag 10 april 2020 (niet doorgegaan) 
 • Zomervakantie maand juli 2020: week van 6/07-10/07 + week van 13/07-17/07 (volzet)
 • Zomervakantie maand augustus 2020: week van 10/08-14/08 + week van 17/08-21/08 (volzet)
 • Herfstvakantie: van maandag 2 november tot en met vrijdag 6 november 2020 (nog vrije plaatsen)


Inschrijven

Contacteer Aquanimo

Je kan je voor elk onderdeel on-line inschrijven, mocht je toch nog verdere inlichtingen wensen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt