Virtual slide: een wondere virtuele wereld

10 maart 2022

Drie fascinerende virtuele werelden in één glijbaan 

De virtual slide neemt je mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan selecteer je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Je kiest voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt waardoor de ervaring levensecht wordt.

Bochten en afdalingen in de glijbaan komen perfect overeen met het computergegenereerd beeld dat je te zien krijgt door de VR-bril. Wanneer de uitgang van de glijbaan nadert, wordt het VR-beeld uitgeschakeld en kan er weer veilig verder gezwommen worden. Dankzij deze VR-bril, die uit een zacht materiaal en volledig conform de veiligheidsnormen vervaardigd is, wordt het zicht naar de buitenwereld volledig afgesloten en wordt de droomwereld heel tastbaar. Een niet te missen ervaring!

Vanaf maandag 4 april kan je het avontuur tegemoet glijden. Tijdens de paasvakantie organiseren we elke weekdag 2 sessies:

  • 15u tot 16u
  • 17u tot 18u