De Plezantste Zomer

23 juni 2019

De plezantste zomer begint al op maandag 24 juni, want vanaf dan zijn we officieel in zomermodus. Dit betekent dat de deuren van 't Beirebad al om 10u opengaan. Vanaf 1 juli barst de zomer pas helemaal los met tal van extra activiteiten:

Elke week een nieuw avontuur
Beleef vanaf 1 juli tot en met 31 augustus elke week een ander avontuur dankzij Joxx. Iedere week een ander springkasteel of een nieuwe hindernissenbaan. Je vindt elke maandag de nieuwe uitdaging op onze website of Facebookpagina.
Skimboarding
Op vier zaterdagen plaatsen we een skimpool in onze ligweide en kan je komen skimboarden. Je kan deze te gekke watersport zonder extra kost komen uitproberen. Klik hier voor meer info.
Barbecue
Op de nationale feestdag zijn we niet enkel open van 9u tot 18u, maar we organiseren ook een barbecue om duimen en vingers bij af te likken. Geen betere manier om de 21ste juli door te brengen dan een dagje vol waterpret afgesloten met een heerlijke barbecue.
Meet & greet met Beire
Elke maandag, woensdag en vrijdag komt Beire langs met knuffels en high fives. Telkens om 11u doet hij z'n ronde en kan je met onze lieve ijsbeer op de foto. Wij maken deze foto's voor je en posten deze leuke vakantieherinneringen elke zondagavond op onze Facebookpagina.
Beire Spelen
Elke dinsdag en donderdag organiseren we om 15u een sport- of spelactiviteit. Binnen of buiten? Welke activiteit precies? Dat blijft een verrassing tot op de dag zelf. Dan posten we een bericht op onze sociale media. We hangen het beire spel de dag zelf ook uit aan ons onthaal.