Vanaf 20/3 t.e.m. 24/3 zijn we GESLOTEN omwille van de jaarlijkse onderhoudsweek. Meer info

Korting in Rest-eau-Café met je Afterworkpas

17 januari 2019

Heb je een Afterworkpas of een Afterschoolpas? Top! Als je er nu tien nieuwe beurten bij zet doen wij je een bon cadeau waarmee je 10% korting* krijgt in ons Rest-eau-Café.

Maar wat is zo'n Afterwork-/afterschoolpas nu eigenlijk?
Met deze tienbeurtenkaart kan je zowel naar het sportbad als genieten van het subtropisch zwemparadijs voor maar € 5,50 per beurt. Eerst enkele baantjes trekken en daarna heerlijk ontspannen in de sauna? Met de Afterwork-/afterschoolpas maak je deze combinatie op een voordelige manier. Elke schooldag kan je vanaf 13u30 al in het subtropisch zwemparadijs terecht waar onze sauna's, de stoomhut, de warme lagune, de buiten jacuzzi en het buitenbad voor je klaarstaan. Maar ook de kinderwereld is dan al open, perfect voor de kleinste waterratjes die met mama of papa op ontdekkingstocht komen.
De tienbeurtenkaart Afterwork-/afterschool kost € 55** en is één jaar geldig. Je mag hem delen met wie je maar wil, maar enkel op schooldagen. (Niet tijdens het weekend, in schoolvakanties of op feestdagen).

*Deze actie is geldig tot en met 28/02/2019. De kortingsbon is één keer geldig en enkel in het Rest-eau-Café op een gerecht uit "Aan Tafel" of op de weeklunch.
**Bij de eerste aankoop vragen we een eenmalige € 5 waarborg voor de kaart waarop de beurten staan.