OPGELET: wegens de nieuwe coronamaatregelen, gaan de opgietsessies tijdelijk NIET meer door.

Scholen

Beleef de leukste schooluitstap

Bij LAGO Brugge Olympia beleven leerlingen van alle leeftijden de tijd van hun leven! De kleinste wateravonturiers genieten van de kinderbaden, terwijl de groteren de adrenaline opzoeken in de glijbanen, wildwaterbaan en het golfslagbad.

Sport en spel in één uitstap

Zwemmen, ravotten, spelen, duiken, racen, en nog véél meer: je leerlingen zullen zich vast geen moment vervelen met alles wat ons zwemparadijs aanbiedt!

Sport en spel in één uitstap

Voor elk wat wils

Of je nu met de allerkleinste waterliefhebbers op bezoek komt of de grotere durvers wil verrassen met een geweldige schooluitstap, ons aanbod biedt voor ieder wat wils.

Voor elk wat wils

Een originele schooluitstap voor jong en oud

Genoeg van de typische schooluitstap, maar wil je het sportieve niet achterwege laten? Neem je klas dan mee naar ons zwemparadijs, waar ze op een speelse manier zullen zwemmen in bewegend water, maar ook het geweldig naar hun zin hebben in de verschillende baden, glijbanen en wildwaterbaan!

Een originele schooluitstap voor jong en oud

Vragen?

Wij beantwoorden graag al je vragen telefonisch op 050 67 28 70 of via ons contactformulier.

Contacteer ons  Reserveer online Bekijk onze openingsuren

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt