Run, Swim and Fun!

donderdag 23 mei 2024 09:00 tot donderdag 23 mei 2024 16:00

Wat?

Met veel enthousiasme kondigen we de tweede editie aan van het opwindende “Run, Swim en Fun” evenement, georganiseerd door LAGO Brugge, exclusief voor leerlingen van de derde graad!

Het hoofddoel van deze dag is om de leerlingen van de derde graad te stimuleren om actief te zijn, plezier te hebben en samen te werken tijdens een uitdagende “Run, Swim en Fun”‐ ervaring. We willen hen aanmoedigen om hun beste beentje voor te zetten in een combinatie van hardlopen, zwemmen en het overwinnen van uitdagende obstakels.

Praktisch

Het evenement begint met een uitdagend loopgedeelte door het Jan Breydelstadion, de thuishaven van Club Brugge en Cercle Brugge. Daarna volgt een zwemgedeelte in ons fantastische zwembad, gevolgd door een spannend obstakelparcours. Na deze uitdagingen kunnen de leerlingen ontspannen in ons subtropisch zwembad. Een dag vol sport, avontuur en plezier staat voor hen klaar!

Prijs

Dit jaar dagen we de scholen uit om creatief te zijn! Maak een leuke en originele video waarin water centraal staat. Deel deze video op sociale media met de #meerwatermeerplezier en #lagobruggeolympia. Er vallen twee prijzen te winnen: De klas met de beste prestatie en de klas met de meest originele inzending wint een geweldige prijs: een exclusieve uitstap naar ons subtropisch zwembad voor de volledige klas!

Inschrijven kan hier!