Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Scholen

Educatief en eindeloos plezant!

Laat je leerlingen zich sportief uitleven in het zwemparadijs Lago De Meerminnen in Beveren.

Een onvergetelijke schooluitstap

Een bezoek aan LAGO Beveren De Meerminnen is niet alleen goed om je leerlingen in open, bewegend water te laten (leren) zwemmen, ze zullen er zich ook super amuseren in het ruime aanbod sensaties.

Een onvergetelijke schooluitstap

Sport en spel

Bij LAGO Beveren De Meerminnen gaan sporten en plezier beleven hand in hand! In de glijbaan, wildwaterbaan, golfslagbad en nog veel meer leren leerlingen hoe belangrijk zwemmen is, maar vooral: hoe leuk waterpret kan zijn!

Sport en spel

Waterpret voor alle leeftijden

Waar de allerkleinste wateravonturiers alle plezier beleven in de voor hen uitermate geschikte en interactieve kinderbaden, hebben we voor de wat oudere waterratten heel wat andere sensaties voorzien. Denk maar aan een keitoffe bandenglijbaan, een unieke wildwaterbaan of een golfslagbad waar ze zich in geen tijd echte surfers voelen. Een duik in het buitenbad maakt de uitstap helemaal af!

Waterpret voor alle leeftijden

Vragen?

Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen via het online formulier of telefonisch op 03 750 35 00. 

Contacteer ons           Onze openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt