Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

B2B

Neem je bedrijfsrelaties mee voor een originele receptie, lunch of feest!

Ontvang je bedrijfsrelaties in een ontspannen, origineel kader. Onze uiterst originele locatie heeft alles in huis om van jouw bedrijfsfeest, receptie of zakenlunch een succes te maken.

Heerlijke gerechten, ruime vergaderzaal én gratis parking

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke zakenlunch in ons Rest-eau-café, een vergadering of receptie wenst te organiseren of je team wilt uitnodigen voor een onvergetelijke teambuilding waar sport en spel hand in hand gaan, wij helpen je graag voor een voorstel op maat van jouw wensen!

Heerlijke gerechten, ruime vergaderzaal én gratis parking

Ontdek onze vergaderruimte

Onze vergaderruimte biedt alle moderne voorzieningen: gratis wifi, een beamer, een flipchart en ander didactisch materiaal. Deze locatie is ideaal voor opleidingen, workshops, meetings, … Tijdens de pauze kan je bovendien genieten van een heerlijke maaltijd of een dagschotel in ons Rest-eau-café. 

Bekijk de zaaltarieven      Ontdek de vergaderarrangementen

Wens je meer info?

Samen met jou bekijken we graag hoe we van jouw volgende bijeenkomst een succes kunnen maken! Contacteer ons voor een voorstel op maat. 

Contacteer ons      Onze openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt