Kinderaanbod

Heerlijk plonzen in het kinderbad!

In een groot en lekker warm kinderbad (34°C) met kleurrijke waterspelen ontdekt jouw baby of peuter een waterwereld met veel speelplezier. Samen met mama dollen in het warme water, papa natspuiten met de spelelementen of de kriebels in de buik voelen op de glijbaan: het kan allemaal!

Openingsuren

Ken je onze familiepas al?

Kom je met het hele gezin zwemmen? Koop je familiepas aan de kassa en reserveer je zwembeurt op voorhand via de webshop. Een familiepas kan je delen met (groot)ouders en (klein)kinderen. Heel handig dus en extra voordelig! Je familiepas is enkel te gebruiken in LAGO CLUB Zwevegem Fitpunt. Individuele tickets recreatief zwemmen* zijn natuurlijk ook altijd beschikbaar.
*Recreatief zwemmen = kinderbad, warme lagune, sauna en sportbad

Naar de webshop   Tarieven

Veilig en zorgeloos zwemmen met je oogappel.

De eerste stapjes in het water zijn net zo spannend als de eerste echte stapjes. Daarom willen we dat dit in een veilige omgeving gebeurt. Dankzij de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken is het perfect veilig voor baby's vanaf 6 maanden om de wondere waterwereld te komen ontdekken.

  • Watertemperatuur: 34°C
  • Diepte: 0,25 - 0,35 meter

Mijn zwembeurt boeken

"Ik kan het! Dit wordt lachen wanneer papa in het water valt!"

Ga met je zoon of dochter de uitdaging aan op de Wiggle Bridge. Wie kan aan de overkant geraken zonder het water in te duiken? Ook leuk samen met vrienden!

Wanneer ligt deze onweerstaanbare hindernis in het sportbad?

  • Schoolweken: Elke zondag van 14u tot 19u
  • Schoolvakanties: Dagelijks van 11u30 tot 17u30. Via deze link vind je de exacte uren: Openhours - LAGO

Inbegrepen in ticket recreatief zwemmen.

Spectaculaire buitenglijbaan in de zomermaanden

In de zomermaanden kan je heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en beleef je fun op de gigantische buitenglijbaan!

Elke dag open van 10u tot 18u. De buikschuifglijbaan is gesloten bij regenweer.

Waterwennen en leren zwemmen bij WaiWai

Babyzwemmen samen met mama of papa

Beleef een onvergetelijk wateravontuur samen met je baby. Onder begeleiding van een ervaren WaiWai-lesgeefster leert je baby wennen aan het water en komt je baby volledig tot rust in het warme water van de warme lagune. Samen met andere ouders wissel je ervaringen uit tijdens deze gezellige les. 

Waterwennen voor peuters en kleuters

Leren zwemmen bij WaiWai is zo leuk! Peuters en kleuters leren wennen aan het water en worden voorbereid op echt leren zwemmen. Dit wordt een onvergetelijk avontuur voor je zoon of dochter. 

Starten met zwemlessen

WaiWai organiseert 3 zwemlessenreeksen per jaar. Er worden ook snelcursussen en vakantiekampjes met zwemlessen ingericht.

WaiWai-lid worden