Watergewenning van baby tot peuter

Watergewenning baby tot peuter

WaiWai organiseert zwemlessen voor kinderen vanaf 9 maanden. Samen zwemmen stimuleert de band tussen ouder en kind.
Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer in wording. Een lessenreeks bevat steeds 8 lessen (twee wekelijks) van 30 minuten, dit elke zaterdag- of zondagvoormiddag. 

Onze volgende lessenreeks start na de zomervakantie.
Hou me op de hoogte!

9 tot 14 maanden

Zeesterretje

Op een aangename en speelse manier leert je baby door het water bewegen en bevordert zijn motorische ontwikkeling, coördinatie en waarneming. Om de intimiteit van de lessen te kunnen garanderen wordt er in kleine groepjes gewerkt.  De lessen zijn enkel toegankelijk voor de baby en één (groot)ouder.


Wat leren de kindjes?
Verschillende oefeningen met noodles en plankjes komen aan bod, drijven op onze buik en rug,  grijpen naar speeltjes in het water,.. Samen met je baby maken jullie het water nog plezanter met een reeks van spetterende oefeningen.

14 tot 19 maanden

Kwalletje

Vanaf de leeftijd van 1 jaar leert je baby op een speelse manier bewegen in het water. De ideale gelegenheid om samen met je baby nieuwe dingen te ontdekken in het heerlijk warme water. 


Wat leren de kindjes?
Voorwerpen vooruit stuwen,  trappelen met onze beentjes, drijven op onze rug en buik, onder water gaan, bellen blazen...

19 tot 24 maanden

Kikkervisje

Samen met mama of papa en andere vriendjes leert je peuter op een leuke manier te bewegen in het water. Al spelend genieten de kinderen samen met hun ouder van het bewegen in het water. 


Wat leren de kindjes?
Dankzij nieuwe, uitdagende oefeningen leert onze kleine peuter zelfstandiger worden in het water. Bellen blazen, voorwerpen vooruit stuwen, op eigen kracht voortbewegen, onder water gaan, drijven op onze rug en buik, slingeren als een aapje aan de muur, in het water springen,...

Vanaf 24 maanden

Goudvis

Vanaf de leeftijd van 2 jaar beleven de kinderen samen met mama of papa een ontdekkingsreis doorheen het warme plonsbad. 


Wat leren de kindjes?

Al spelend leren de kinderen in het water te gaan, onder water gaan is een makkie geworden. Leren drijven, bellen blazen in het water, op eigen kracht voortbewegen, in het water springen,... Ik word zelfstandiger in het water!

Wennen aan het water, thuis

Thuis kan je al oefenen door samen te spelen of te bewegen in het water om je voor te bereiden op de eerste zwemles. Ga met je kind in bad of onder de douche. Doe het hoofdje van je kind eens zachtjes onder de douchestraal of maak het gezichtje nat met een washand. Het gebruik van een gietertje of een beker kan je ook gebruiken om water over het hoofdje te gieten. Zo leert je baby wennen aan het gevoel en is hij helemaal klaar voor de eerste zwemles!
Vanaf 2,5 jaar

Proficiat!

Je kind heeft samen met jou het plezier van water ontdekt. Je zoon of dochter is helemaal klaar om echt te leren zwemmen met Fred Brevet en te starten bij de lesgroep 'eendjes' onder begeleiding van de vertrouwde WaiWai-lesgevers.

WaiWai Zwevegem

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
Email: waiwai.zwevegem@lago.be