Plezier voor iedereen!

Handicap of niet, bij ons is iedereen welkom voor een dag boordevol (water)pret!

Wist je dat LAGO CLUB Zwevegem heel wat inspanningen levert om het zwemparadijs zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen?

Welkom, kom binnen!

We verwelkomen iedereen met open armen! Kom je met de auto naar LAGO CLUB Zwevegem, dan kan je op de voorbehouden plaatsen parkeren. Via de draaideur geraak je vlot naar binnen, maar ook voor rolstoelgebruikers en grote groepen is er een aparte deur. Eenmaal binnen:

  • geraak je gemakkelijk van het ene naar het andere verdiep in het centrum dankzij een lift;
Welkom, kom binnen!

Op maat afgestemd

Het zwemplezier kan bijna beginnen! In het zwembad:

  • hebben we extra grote kleedkamers zodat je je op je gemak kan omkleden;
  • kunnen de redders je vervoeren in de zwembadrolstoel;
  • De sauna is  ook vlot toegankelijk voor personen met een rolstoel. De warme lagune is te bereiken via trappen en het kinderbak is voorzien van een lage boord. 

Ook de onze fitness is volledig rolstoeltoegankelijk. Bovendien is er ook een apart toilet en zijn er aparte douches voorzien.

Op maat afgestemd

Begeleiders zwemmen gratis

Heb je een EDC*? Dan zwem jij met korting. Begeleiders daarentegen zwemmen helemaal gratis. Heb je nog ergens hulp bij nodig? Onze poetsmedewerkers, redders en onthaalteam ondersteunen je graag en staan steeds paraat om je verder te helpen.

*European Disability Card 

Begeleiders zwemmen gratis

Verstelbare zwembadbodem en zwembadlift

Zin in een verfrissende duik? Dankzij onze verstelbare zwembadbodem in het sportbad bieden wij plaats aan iedereen die graag eens een verfrissende dag wil beleven. Via de zwembadlift kunnen de redders iedereen veilig in en uit het water hijsen.  

Verstelbare zwembadbodem en zwembadlift

Klaar om het zwemplezier te ontdekken?

Het warme water in de kinderbaden (34°C) en warme lagune zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos kan ontspannen. In het sportbad kan je op je eigen tempo baantjes zwemmen, wat een minimale belasting voor de gewrichten en spieren is. Ideaal dus voor wie op een laagdrempelige manier wil bewegen.

Reserveer nu je zwemuitstap!