360°

Beleef een keileuke familieuitstap

Neem de ganse familie mee uit voor heel wat zwemplezier in het kinderbad, warme lagune, sauna, sportbad om tussendoor uit te blazen en te genieten van een overheerlijk menu op het zwemmersterras!

Zwembad

Kinderbad

Wat is er leuker dan je kleine bengel te zien genieten in het warme water met de interactieve spelelementen van het kinderbad?

Kinderbad

Sportbad

Op je eigen tempo en volgens je eigen planning baantjes komen trekken? Of toch liever onder professionele begeleiding sporten? Het kan bij ons allemaal! 

Sportbad

Zwemacademie en aquasports

Met 25 jaar ervaring is Aqua & Move dé geschikte partner om jou een gevarieerd pakket aan zwemlessen en aquasports aan te bieden. Maak kennis met ons aanbod van de zwemacademie waar we baby’s, kinderen en volwassenen (beter) leren zwemmen in een gezellig kader. 

Ook de aquasports met o.a. AquaFitness, AquaPole en AquaCycling zijn ideaal om op een veilige, gezonde manier in groep te bewegen.

Zwemacademie en aquasports

Zwemmersterras

Energie opdoen bij een lekker drankje of snack kan perfect op het zwemmersterras, op slechts enkele stappen van het zwembad! Ideaal dus voor mama en papa om rustig even uit te blazen terwijl de kids verder stoeien in het water.

Zwemmersterras

Wist je dat...

de jarige OP DE DAG van zijn/haar verjaardag gratis mag komen zwemmen op het voorleggen van de identiteitskaart.

Wist je dat...

Recreatie op zaterdag- en zondagvoormiddag

Elke zaterdag- en zondagvoormiddag geeft onze partner Aqua & Move zwemlessen voor kinderen.
Daardoor is er tussen 9u en 10u helaas geen recreatie (peuterbad en warme lagune) beschikbaar.
Bedankt om hiermee rekening te houden.