LAGO Bistro

Vandaag open:
08:30 - 22:30
Check alle openingsuren

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

LAGO Bistro is een informele eetgelegenheid voor ieders budget. Maak je keuze uit het ruime aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met verse pannenkoeken. Bovendien verwennen we je maandelijks met nieuwe maandsuggesties.

Ook onze sportclubs ontvangen we graag voor een leuke clubdrink. Het zicht op de baden, een lounge corner en ruim terras krijg je er zo bij!

Bekijk de menukaart

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de LAGO Bistro. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speelzone of op het speelplein net voor ons buitenterras. 

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Heerlijk terrasjesweer!

Zet je in het zonnetje op ons buitenterras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea. Terwijl je klinkt op een geslaagde uitstap, leven kinderen zich uit op de grote buitenspeeltuin.

Heerlijk terrasjesweer!

Genieten na een ontspannende fietstocht

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door Zwevegem kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje op het terras.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende wandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de de zaligheden van Zwevegem met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO CLUB Zwevegem?

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser.

Ontdek de menukaart

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO CLUB Zwevegem?

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komend verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules! In onze LAGO Bistro in Zwevegem kunnen we ook grotere groepen verwelkomen voor een hapje en een drankje.

Kies jouw feestformule

Waar is dat feestje?

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 met ruime openingsuren.