WaiWai zwemlessen

Leren zwemmen?

Bij WaiWai volgt je zwemkampioen een leuk traject waar vaardigheid, veiligheid, motivatie en plezier centraal staan. Het wordt een fantastisch avontuur in het water! Ervaren lesgevers begeleiden jouw kind(eren) volgens de leerlijn van Netwerk Lokaal Sportbeleid (Voorheen ISB). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water.

Watergewenning babys en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor kinderen vanaf 9 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Zwevegem, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen. Ervaren lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer) in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Zwemlessen voor volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Start to swim', 'Crawl Starters', 'Crawl Advanced' of 'Conditiezwemmen'.

Zeemeerminzwemmen

Droomde je altijd al om te zwemmen als een zeemeermin? Dan is deze reeks zeker iets voor jou. 

Vakantiekampjes

In Speelpunt Zwevegem gaan kinderen vanaf 5 tot en met 10 jaar samen met Lemmie, de mascotte, op avontuur. Onder professionele begeleiding van WaiWai beleeft je avonturier sport-, spel-, knutsel- en zwemactiviteiten. Er is keuze uit 7 verschillende kampthema's.

Snelcursus zwemmen

Kan je kindje al een beetje zwemmen, maar heeft hij/zij nog wat extra oefening nodig? Of wil je jouw kindje nog graag leren zwemmen in kleine groepjes? Tijdens deze snelcursus in de vakantie kan het! 

WaiWai Zwevegem

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen
Email: waiwai.zwevegem@lago.be