Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Koken met Pongo de pinguïn

Benodigdheden:

Voor 6 porties

  • 6 halve bananen (3 bananen: schil verwijderen + in de helft snijden)
  • 100 gr chocolade ( ev. + 1 koffielepel kokosnootolie)
  • oranje M&M's 
  • kant-en-klare oogjes (cupcake versiering) of rozijntjes
  • snijplank met bakpapier

Pongo legt het uit: 

  • Stap 1: Smelt de chocolade (met kokosnootolie) en roer tot er geen stukjes meer in zitten.
  • Stap 2: Dop een halve banaan in de chocolade: eerst het puntje (hoofdje) en dan het andere uiteinde (voetjes). Leg de banaan op het bakpapier. Herhaal deze stap met alle bananenstukjes. 
  • Stap 3: Tijd om de versieren. Maak met de M&M's een neusje en voetjes zoals op de foto. Maak met de oogjes of de rozijntjes de ogen van de pinguïn. 
  • Stap 4: Zet de snijplank met de pinguïns in de koelkast om uit te harden. (+/- 30 min.) 
  • Stap 5: Smullen maar! 


Bekijk hier het originele recept van Delish.