Update coronavirus: vergeet je Covid Safe Ticket, eID en mondmasker niet! More info

Koken met Pongo de pinguïn

Benodigdheden:

Voor 6 porties

  • 6 halve bananen (3 bananen: schil verwijderen + in de helft snijden)
  • 100 gr chocolade ( ev. + 1 koffielepel kokosnootolie)
  • oranje M&M's 
  • kant-en-klare oogjes (cupcake versiering) of rozijntjes
  • snijplank met bakpapier

Pongo legt het uit: 

  • Stap 1: Smelt de chocolade (met kokosnootolie) en roer tot er geen stukjes meer in zitten.
  • Stap 2: Dop een halve banaan in de chocolade: eerst het puntje (hoofdje) en dan het andere uiteinde (voetjes). Leg de banaan op het bakpapier. Herhaal deze stap met alle bananenstukjes. 
  • Stap 3: Tijd om de versieren. Maak met de M&M's een neusje en voetjes zoals op de foto. Maak met de oogjes of de rozijntjes de ogen van de pinguïn. 
  • Stap 4: Zet de snijplank met de pinguïns in de koelkast om uit te harden. (+/- 30 min.) 
  • Stap 5: Smullen maar! 


Bekijk hier het originele recept van Delish.

By browsing our website you accept the use of cookies. Cookies are placed on your computer to offer you an optimal online experience. Read more
No, decline