Opgelet: Enkel het sportbad is geopend. Het zwemparadijs, de wellness, LAGO VIRTUAL en het Rest-eau-café blijven gesloten om de verspreiding van COVID-19 af te remmen. Reservatie is verplicht. Meer info

Algemene informatie

Lees hier alle praktische informatie over onze lessen.
Hoe kan je inschrijven? Wat zijn testmomenten? Wat te doen bij ziekte?

Aanmelden
Meer info over aanmelden

U kan uw kindje inschrijven door het aan te melden via het inschrijvingsformulier op onze site. Uw kind komt dan automatisch op de wachtlijst (de kinderen die al lessen volgen krijgen voorrang). Van zodra er plaats is, ontvangt u een uitnodiging om naar een testmoment te komen.

Testmomenten
Meer info over testmomenten

Voor elke nieuwe sessie zijn er twee testmomenten voorzien. Op een van beide dagen verwachten we u allebei, ouder en kind, in het zwembad. We testen dan in welke lesgroep uw kindje thuishoort. De ouders mogen tijdens de test gewoon toekijken vanop de kant.


Voor kinderen jonger dan drie jaar is dit niet van toepassing; zij worden in volgorde van inschrijving gerangschikt.

Inschrijven
Meer info over inschrijven

Na de test kan u uw kind onmiddellijk inschrijven (rekening houdende met de nog beschikbare plaatsen). U ontvangt daarna een overschrijvingsmail en dan pas moet u betalen.

Een lessenreeks kost €79,00 (waarvan €74,00 voor de lessenreeks en €5,00 voor de waarborg van het bandje. Deze waarborg kan u terugkrijgen als u op het einde van de reeks het bandje terugbrengt naar het onthaal).

Lesresultaten
Meer informatie over lesresultaten

In de voorlaatste les van elke reeks testen de lesgevers welke vorderingen de kinderen gemaakt hebben. U krijgt dan een inschrijvingsformulier mee met het advies van de lesgever voor een volgende inschrijving. Dit formulier kan u dan ingevuld terug bezorgen aan het onthaal of digitaal doorsturen naar zwemacademie.beveren@lago.be.

Omkleden
Meer informatie over omkleden

Het lesbandje dat u de eerste les ontvangt, geeft u als ouder de mogelijkheid om voor en na de les naar de kleedkamers te gaan om uw kind te helpen omkleden. U kan dit bandje meerdere keren gebruiken zodat iedereen vlot naar binnen en naar buiten kan gaan. Vanop de tribune kan u de zwemles volgen. Mogen wij wel vragen om geen foto’s te nemen alsook de aandacht van de kinderen niet te trekken zodat de les niet gestoord wordt.

Ziekte
Meer informatie over ziekte

Als je in een reeks drie of meerdere lessen na elkaar mist wegens ziekte (mits binnen brengen van een doktersattest), dan betalen we de gemiste lessen terug.

Indien je één of twee lesjes mist wegens ziekte, voorzien we inhaallessen op een andere lesdag. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u een doktersattest met de naam, naam van de lesgroep, nummer van de lesgroep en telefoonnummer of mailadres af te geven aan het onthaal.

Voor de gemiste lessen om medische redenen bij het ouder- & kindzwemmen voorzien we een inkomticket mits afgifte van een medisch attest.

Terugbetaling mutualiteit
Meer info over het terugbetalen van de mutualiteit

De meeste mutualiteiten zullen een gedeeltelijke terugbetaling doen van het lesgeld. U kan deze documenten afgeven aan het onthaal.

Kledijvoorschriften
Meer info over de kledijvoorschriften


Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt