Opgelet! Het volledige complex zal gesloten zijn van maandag 24 januari t.e.m. vrijdag 28 januari voor onderhoudswerken. Vanaf 29 januari volledig geopend! Meer info

Zwemacademie Beveren

Zwemmen is een basisvaardigheid die elk kind en volwassene onder de knie zou moeten hebben. In onze zwemacademie tonen we dat leren zwemmen niet alleen nuttig, maar ook bijzonder leuk kan zijn! De allerkleinste waterratten zullen zich ongetwijfeld thuisvoelen in de lessen watergewenning. Nadien stromen ze door naar onze zwemacademie voor kinderen waar we door middel van groepjes hen steeds meer zwemstijlen en betere technieken aanleren. En wist je dat we ook een zwemacademie voor volwassenen hebben?

Watergewenning

LAGO Beveren De Meerminnen heeft een unieke zwemacademie waarbij de nadruk ligt op ontdekken en de nodige fun. Specialisten zijn het er al jaren over eens dat kinderen beter leren door zelf dingen te ontdekken. En daar zit het unieke karakter van onze watergewenning: een leeraanpak gericht op zelfontplooiing.

Meer informatie over watergewenning

Zwemlessen voor kinderen

Voor de iets oudere kinderen (vanaf 5 jaar) biedt LAGO Beveren De Meerminnen cursussen op maat aan om de zwemtechniek verder te ontwikkelen. Ondanks deze nieuwe invulling van het leertraject passen onze opleidingen volledig in de bestaande brevetstructuur van het Instituut voor Sportbeheer (ISB). Je zoon of dochter haalt dus een officieel en erkend zwembrevet in de verschillende fases.

Meer informatie over zwemlessen voor kinderen

Onderhoudend zwemmen

Recreatieve zwemtraining op ieders tempo, voor kinderen die het diploma orka of hoger behaald hebben.
Je kiest zelf de zwemmomenten en vormt zo je eigen lessenreeks.

Meer informatie over onderhoudend zwemmen

Zwemlessen voor volwassenen

Hou je van zwemmen en ben je op zoek naar een sport met lage instapdrempel, of wil je gewoon je conditie versterken? Kijk dan hieronder voor ons aanbod voor volwassenen (+ 16 jaar) en schrijf je vandaag nog in.

Meer informatie over zwemlessen voor volwassenen

Individuele- & duolessen

Naast het grote aanbod groepslessen biedt LAGO Beveren De Meerminnen vanaf 2020 individueel zwemonderwijs aan, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Meer informatie over individuele- & duolessen

Algemene informatie

Hoe werkt de Zwemacademie van LAGO Beveren De Meerminnen?

Lesdata

Wanneer en om hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Nieuwe leerlijn zwemmen

Onze zwemacademie is opgebouwd volgens het model van de nieuwe leerlijn zwemmen waarbij de eerste focus ligt op het leren overleven in het water (watersafety).

Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt