Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Over LAGO

Ontdek het bedrijf achter de spetterende LAGO-zwemparadijzen!

Ben je nieuwsgierig naar het bedrijf achter de subtropische zwembaden van LAGO?
Hier kom je er alles over te weten.

Jaarlijks bijna 4 miljoen bezoekers

Jaarlijks verwelkomen we bijna 4 miljoen bezoekers. Elke dag gaan we er weer keihard tegenaan om iedereen  die ideale, zorgeloze dag vakantie te bieden.

Jaarlijks bijna 4 miljoen bezoekers

Totaalbeleving voor jong en oud

Mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een plezierige ontspanning, naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. LAGO staat daarbij voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

Totaalbeleving voor jong en oud

Meer water, meer plezier

Met één nieuw centrum in aanbouw en nieuwe sensaties in onze zwemparadijzen biedt LAGO je nog meer zwemplezier aan!

Ontdek onze verschillende zwemparadijzen

Oog voor ecologie tijdens bouwfase en exploitatie

Bij LAGO zetten we zowel bij de bouw als de exploitatie van onze zwemparadijzen sterk in op ecologie!  Onze installaties zijn ontworpen dat ze zo min mogelijk leidingwater verbruiken, het gas- en elektriciteitsverbruik zo laag mogelijk houden en waarmee zelfs groene stroom teruggegeven wordt aan het net. Alles vertrekt vanuit een supergeïsoleerd gebouw dat we voorzien van fotovoltaïsche panelen en een warmtekrachtkoppelingsinstallatie. Wist je dat we ’s avonds het sportbad van een afdekking voorzien en de kinderbaden en warme lagune leeglaten om verdampingsverliezen te vermijden? 

Daarnaast recupereren we regenwater voor schoonmaak en groenonderhoud en herbruiken we het spoelwater van de buffers van het zwembad om de toiletten te spoelen. Alvorens het water naar de riolering wordt afgevoerd, halen we ook hier de warmte eerst terug uit en gebruiken we dit als voorverwarming voor het warm water!

 Ons duurzaamheidsverhaal 

Onze vacatures

Deel jij onze passie en heb je zin om je in team in te zetten voor die heerlijke dag vakantie voor elke bezoeker?

Bekijk de vacatures