Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

LAGO Beveren opent gloednieuwe padelclub

30 juni 2022

Vanaf maandag 4 juli genieten inwoners van Beveren en omstreken van outdoor padelplezier in een familievriendelijke setting. Zaterdag 2 juli zijn pers en genodigden welkom voor de feestelijke opening, vanaf 4 juli kunnen sportievelingen een terrein huren. LAGO Beveren De Meerminnen is zo de familielocatie bij uitstek waar kinderen zich amuseren in het zwemparadijs of op de speeltuigen terwijl ouders koning zijn tijdens een potje padel.

Klaar om een balletje te slaan?! 4 juli opent de allereerste LAGO CLUB padel. Liefhebber of pro? LAGO CLUB padel Beveren is een toegankelijke padelclub waar liefhebbers van verschillende leeftijden en niveaus op een aangename manier kunnen komen sporten. Er zijn 3 state-of-the-art outdoor terreinen waarvan 2 overdekt. Zo geniet je bij slecht weer toch van dat buitengevoel.

Ontspanning en (sport)plezier voor iedereen

Met de ruime openingsuren wordt LAGO CLUB padel Beveren 7/7 de place to be voor gezinnen en vrienden die wat stoom willen afblazen in buitenlucht. Sinds woensdag 29 juni is het mogelijk om snel en gemakkelijk een terrein via de Playtomic app te reserveren. De club opent op maandag 4 juli officieel de deuren. Je hebt geen lidmaatschap of abonnement nodig en kiest zelf hoeveel keer en wanneer je komt spelen.

Familiedag voor groot en klein

Tijdens het feestelijk openingsevent op zaterdag 2 juli maken pers en genodigden voor het eerst kennis met LAGO CLUB padel Beveren. Om te vieren dat ook de rustige buitenspeelzone opnieuw opent, krijgen kinderen op de speeltuin tussen 12u en 15u een gratis ijsje (zolang de voorraad strekt). De speeltuin was gesloten door werken, maar is volledig klaar om opnieuw eindeloos plezier te bieden aan kids. Het wordt een fijne familiedag, dat is zeker!

Gerrit Van Eerdewegh, centrummanager van LAGO Beveren, kijkt uit naar de opening:
“LAGO Beveren ontpopt zich tot een toegankelijk sport- en recreatiecentrum voor Beverse gezinnen. Het totaalaanbod en de variatie aan activiteiten op de site zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is. Gezinnen kunnen er sporten, ontspannen, genieten, ravotten, … een echte ontmoetingsplaats!”

Terwijl kinderen zich uitleven op de buiten- of binnenspeeltuin, spelen de ouders een wedstrijdje. Na inspanning volgt ontspanning met een drankje of lekkere hap in het Rest-eau-café. Terwijl je geniet van een verfrissing op het Rest-eau-café terras, hou je je kleine spruit op de speeltuin in de gaten en heb je zicht op de andere sporters die het beste van zichzelf geven op de padelvelden. Met de vakantie in aantocht is een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs als kers op de taart de perfecte afkoeling!

Meer informatie over LAGO CLUB Padel Beveren is te vinden via www.lagoclub.be.

Enkele interessante cijfers en weetjes:

Openingsuren:

Elke dag (ook op feestdagen!) van 9u tot 23u.

Prijzen:

Dalmomenten

 • 60 minuten: € 18,00 (€ 4,50 per persoon)
 • 90 minuten: € 24,00 (€ 6,00 per persoon)
 • 120 minuten: € 36,00 (€ 9,00 per persoon)
  o Weekdagen: 09u00 – 17u00
  o Weekend en feestdagen: 17u00 – 23u00

Piekmomenten

 • 90 minuten € 36,00 (€ 9,00 per persoon)
  o Weekdagen: 17u00 – 23u00
  o Weekend en feestdagen: 09u00 – 17u00

Leeftijd:

Vanaf 10 jaar kunnen kinderen zonder begeleiding van een volwassene padel komen spelen.
Let op! Reserveren kan enkel door een volwassene vanaf 18 jaar via de Playtomic app.

Reserveer nu jouw terrein in Playtomic