Waterglijbanen

Beleef een sensationeel avontuur in de waterglijbanen

Ben je op zoek naar een geweldige gezinsuitstap waar de hele familie kan genieten van de nodige kriebels in de buik? Laat je dan verleiden tot een ritje op onze bandenglijbaan 'Green Drift'! De stoere avonturiers gaan alleen in een soloband naar beneden. Maar ook samen met mama of papa in de band in een duozit behoort tot de mogelijkheden. Mag het ietsje sensationeler? Waag je dan aan een spectaculaire tocht door de adembenemende 'Red Vortex' waterglijbaan.

Waterglijbaan Red Vortex

Lengte: 100 meter

Hoogte glijbaantoren: 12 meter

Adrenaline troef! Een snelle rit door de 100 m lange tunnel is uniek en onvergetelijk dankzij de bloedstollende infinity jump, de illusionaire fake out en de flitsende ledeffecten. De tropical rain shower maakt de avontuurlijke reis compleet.

Waterglijbaan Red Vortex

Bandenglijbaan Green Drift

Lengte: 110 meter

Hoogte glijbaantoren: 12 meter

Klim eerst 12 meter naar boven in de glijbaantoren, waarna je in je band of op de buik, alleen of met z’n tweeën, naar beneden zoeft!

Bandenglijbaan Green Drift

Organiseer je verjaardagsfeestje

Wil je al je vrienden en vriendinnen laten meegenieten van de sensatie van de bandenglijbaan? Organiseer je verjaardagsfeestje bij Lago Pelt Dommelslag!

Honger gekregen?

Energie opdoen bij een lekker glaasje of hapje? Schuif je benen onder tafel in ons Rest-eau-café, zwemmersterras of bij mooi weer aan de buitenbar.