Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Sport

Gezond én plezant bewegen

Geen gezondere sport dan zwemmen! Bij Lago Pelt Dommelslag bieden we je een uitgebreide waaier aan mogelijkheden waar jij, naargelang je eigen wensen en niveau, kan uit kiezen.

 Aquasporten    Sportbad  Zwemacademie

Sportbad

Het 25 meterbad met 6 banen vormt de ideale gelegenheid om baantjes te komen trekken en op een gezonde manier aan je conditie te werken.

Sportbad

Zwemacademie

Lago Pelt Dommelslag heeft een unieke zwemacademie voor kids, waar de nadruk ligt op ontdekken en het al spelenderwijs opdoen van de nodige zwemskills. Kortom: een zwemschool die een paspoort aflevert voor levenslang waterplezier!

Zwemacademie

Aquasport

Probeer één van de gevarieerde aquasportlessen. Ze houden je lichaam, soepel, fit en gezond. Je werkt op een plezierige manier aan je uithoudingsvermogen en voorkomt zo hart-en vaatziekten. Er is een aanbod voor jong en oud, klein en groot. Iedereen kan mee op eigen tempo, op eigen ritme.

Aquasport

Zwangerschapszwemmen

Verwacht je binnenkort een kindje? En zoek je een gezonde voor jou aangepaste manier om in alle comfort toch aan je conditie te blijven werken en dat in een gezellige sfeer met allemaal mama’s-in-spe? Dan is het zwangerschapszwemmen vast iets voor jou!

Zwangerschapszwemmen

Clubs en scholen

Heel wat clubs en scholen vinden wekelijks hun weg naar ons sportbad. Wil je hier graag meer over weten of wens je als club gebruik te maken van onze faciliteiten? Wij vertellen je graag meer!

Overpeltse ZwemVereniging (OZV) - zwemmen
ZwemClub Neerpelt (ZCN) - zwemmen
De Waterlelies - synchroonzwemmen
Atlanta NOS - duiken
Lagune divers - duiken
Overpeltse DuikSchool (ODS) - duiken
Neerpeltse WatersportClub (NWC) - kano en kajak

Contacteer onsClubs en scholen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt