Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Sport

Gezond én plezant bewegen

Geen gezondere sport dan zwemmen! Bij LAGO Pelt Dommelslag bieden we je een uitgebreide waaier aan mogelijkheden waar jij, naargelang je eigen wensen en niveau, kan uit kiezen.

 Aquasporten    Sportbad  Zwemacademie

Sportbad

Het 25 meterbad met 6 banen vormt de ideale gelegenheid om baantjes te komen trekken en op een gezonde manier aan je conditie te werken.

Sportbad

Zwemacademie

LAGO Pelt Dommelslag heeft een unieke zwemacademie voor kids, waar de nadruk ligt op ontdekken en het al spelenderwijs opdoen van de nodige zwemskills. Kortom: een zwemschool die een paspoort aflevert voor levenslang waterplezier!

Zwemacademie

Aquasport

Probeer één van de gevarieerde aquasportlessen. Ze houden je lichaam, soepel, fit en gezond. Je werkt op een plezierige manier aan je uithoudingsvermogen en voorkomt zo hart-en vaatziekten. Er is een aanbod voor jong en oud, klein en groot. Iedereen kan mee op eigen tempo, op eigen ritme.

Aquasport

Clubs en scholen

Heel wat clubs en scholen vinden wekelijks hun weg naar ons sportbad. Wil je hier graag meer over weten of wens je als club gebruik te maken van onze faciliteiten? Wij vertellen je graag meer!

Peltse Zwemclub - zwemmen
De Waterlelies - synchroonzwemmen
Atlanta NOS - duiken
Lagune divers - duiken
Overpeltse DuikSchool (ODS) - duiken
Neerpeltse WatersportClub (NWC) - kano en kajak

Contacteer onsClubs en scholen