Gratis fluo rugzakhoes bij aankoop van een familiepas vanaf 23 oktober. Meer info

Feestjes en formules

Ontdek onze (feestjes)formules!

Wist je dat je in ons zwemparadijs de allerleukste feesten kan geven? Ben je dus binnenkort jarig, heb je iets te vieren en wil je alle mogelijkheden zien? Scroll dan verder!

(Verjaardags)feestjes

Combineer een spetterende zwemmiddag met lekkere partysnacks op het hoger gelegen feestjesterras bij LAGO Pelt Dommelslag! Al die water - en feestpret zorgt er ongetwijfeld voor dat jij het feestje van het jaar organiseert!

Familiefeest of communie

Op zoek naar een kindvriendelijke en originele locatie voor je volgende familiefeest of communie? Ontdek ons uitgebreid aanbod waar zowel de nichtjes en neefjes, als tante en nonkel en oma en opa van zullen genieten!

Wist je dat...

de jarige GRATIS eet bij zijn/haar verjaardagsfeestje! Het feestvarken en zijn 10 vriendjes kunnen smullen van een heerlijk feestmaal gekozen door de jarige. Ontdek hier alle gerechten.

Menu

Wist je dat...

Ontdek onze formules

Combineer een ontspannende zwembeurt met een lekkere maaltijd. Ontdek de opties hieronder!

Ontbijtzwemmen

Iedere zaterdag en zondag kan je komen ontbijtzwemmen bij LAGO Pelt Dommelslag. Combineer een gezellig ontbijt met een sportieve zwempartij.

Groepsdeals

Kom je met een groep van meer dan 15 personen? Profiteer dan van onze voordelige groepsdeals en combineer jullie zwembeurt met een lekker menu!
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt