Rest-eau-café


Gezellig uit eten of gewoon iets gaan drinken?

In onze gezellige brasserie Rest-eau-café is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht. 

Kies uit de uitgebreide kaart en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen. Ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen speelzone of de leuke buitenspeeltuin.. 

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Bekijk onze openingsuren

Kindvriendelijke brasserie

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig


Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een ruime parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden

Ontdek onze menukaart


Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Genieten na een ontspannende fietstocht

In het Rest-eau-café kan je even uitblazen na je zwembeurt of je ontspannende fietstocht. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door gastvriendelijk Limburg met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café van LAGO Pelt Dommelslag.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Energie opdoen op het zwemmersterras

Van zwemmen en ravotten durf je al eens honger te krijgen. Laat je dan zeker verleiden tot een drankje en maaltijd op ons zwemmersterras. Je kan er in je zwemkledij uitblazen en nieuwe energie opdoen voor alweer enkele geweldige uren waterpret. Heerlijk kindvriendelijk en ideaal om je bengels in het oog te houden terwijl zij nog plonzen in de omliggende baden!

Ontdek hier de kaart!


Energie opdoen op het zwemmersterras

Onze zomerbar zorgt voor verfrissing

Niets zo heerlijk dan op een zalige zomerdag genieten op de ligweide van zon, water en … een verfrissend drankje! Daar zorgt onze kleurrijke zomerbar voor. Maak jouw zomerse dag helemaal compleet met een drankje in de hand en de zon op je snoet!

Vooraleer je naar onze ligweide met zomerbar begeeft, lees dan even ons zomerreglement door.

Onze zomerbar zorgt voor verfrissing

Organiseer het leukste verjaardagsfeestje!

Ben je binnenkort jarig en zoek je naar dé geschikte plek om je vrienden en vriendinnen van hun sokken te blazen? Wat dacht je van een geweldig zwembadfeestje waar je hen uitnodigt voor uren waterpret gecombineerd met een lekkere maaltijd en drankje?