Eindelijk! Je favoriet zwemparadijs is open. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Rest-eau-café

Vandaag open:
10:00 - 23:00
Check alle openingsuren

Update Covid-19

Vanaf 8 mei is het terras van het Rest-eau-café weer open.

Zin in een drankje en een hapje?

Of je nu romantisch wil dineren met z’n tweetjes, gezellig met het gezin, of gewoon plezier en vertier met de sportclub of collega’s. Wij zijn erop voorzien! Ontdek onze gezellige brasserie Rest-eau-café, het zwemmersterras en de zomerbar.

Bekijk onze openingsuren

Zin in een drankje en een hapje?

Rest-eau-café

Kom lunchen, dineren of gewoonweg genieten van een lekker drankje in onze gezellige en betaalbare brasserie met zicht op de baden. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het zonnige, ruime buitenterras waar jij geniet van de kids die zich amuseren in de naastgelegen buitenspeeltuin.

Naast een vaste kaart aan heerlijke maaltijden en dranken bieden we ook een voordelige dagschotel en suggestiemenu’s aan. Ideaal voor een snelle, lekkere zakenlunch door de gratis parking voor de deur, maar evengoed voor dat gezellige etentje met het gezin.

Rest-eau-café

Genieten na een ontspannende fietstocht

In het Rest-eau-café kan je even uitblazen na je zwembeurt of je ontspannende fietstocht. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door gastvriendelijk Limburg met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café van LAGO Pelt Dommelslag.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Energie opdoen op het zwemmersterras

Van zwemmen en ravotten durf je al eens honger te krijgen. Laat je dan zeker verleiden tot een drankje en maaltijd op ons zwemmersterras. Je kan er in je zwemkledij uitblazen en nieuwe energie opdoen voor alweer enkele geweldige uren waterpret. Heerlijk kindvriendelijk en ideaal om je bengels in het oog te houden terwijl zij nog plonzen in de omliggende baden!

Ontdek de zwemmersterraskaart

Energie opdoen op het zwemmersterras

Onze zomerbar zorgt voor verfrissing

Niets zo heerlijk dan op een zalige zomerdag genieten op de ligweide van zon, water en … een verfrissend drankje! Daar zorgt onze kleurrijke zomerbar voor. Maak jouw zomerse dag helemaal compleet met een drankje in de hand en de zon op je snoet!

Vooraleer je naar onze ligweide met zomerbar begeeft, lees dan even ons zomerreglement door.

Onze zomerbar zorgt voor verfrissing

Organiseer het leukste verjaardagsfeestje!

Ben je binnenkort jarig en zoek je naar dé geschikte plek om je vrienden en vriendinnen van hun sokken te blazen? Wat dacht je van een geweldig zwembadfeestje waar je hen uitnodigt voor uren waterpret gecombineerd met een lekkere maaltijd en drankje?

Ontdek het ontbijtzwemmen

Wist je dat je op zaterdag en zondag een sportieve zwempartij kan combineren met een smakelijk ontbijt? Ideaal om alle stress van de week achter je te laten!

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt