Subtropisch zwembad

Uren waterpret in het gezelligste zwemparadijs van Limburg!

LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad! 

Wij bieden een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het zinnenprikkelende aanbod: Kom zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen, duiken en nog veel meer!

Kinderbaden

Door de verschillende dieptes zijn onze verschillende kinderbaden geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Waterglijbanen

Ben jij een avonturier die wel houdt van wat spanning en sensatie? Beleef een knotsgek avontuur in de bandenglijbaan 'Green Drift' of kies voor een sensationele tocht door de 'Red Vortex'.

Wildwaterbaan

Ooit al eens met een wilde rivier meegedreven? Dit is je kans om het te doen in een veilige, warme omgeving!

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Openlucht aanbod

Voor een tropische vakantiedag hoef je niet ver te reizen. Met het buitenzwembad aan je voeten, de kinderwereld en de buitenspeeltuin kan je dag niet meer stuk!

Zwemmersterras

In je zwemkledij je benen onder tafel schuiven en heerlijk smullen van lekkere snacks, verfrissende drankjes en lekkere tussendoortjes.

Wellness 16+

Ontspan je na een drukke werkdag in onze wellness met badkledij waar je niet alleen zal tot rust komen van de helende werking van sauna, whirlpool en stoombad, maar ook zal genieten van de sfeervolle setting.

Wellness 16+

Warme lagune

Geweldig om die dag vakantie met het hele gezin af te sluiten, dat is de warme lagune! Laat je masseren door de water- en luchtmassages, meedrijven door de stroomversnelling en relax samen in de whirlpool en dat allemaal in 34°C: heerlijk toch?

Warme lagune