Subtropisch zwembad

Uren waterpret in het gezelligste zwemparadijs van Limburg!

LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad! 

Wij bieden een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het zinnenprikkelende aanbod: Kom zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen, duiken en nog veel meer!

Kinderbaden

Door de verschillende dieptes zijn onze verschillende kinderbaden geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Waterglijbanen

Ben jij een avonturier die wel houdt van wat spanning en sensatie? Beleef een knotsgek avontuur in de bandenglijbaan 'Green Drift' of kies voor een sensationele tocht door de 'Red Vortex'.

Wildwaterbaan

Ooit al eens met een wilde rivier meegedreven? Dit is je kans om het te doen in een veilige, warme omgeving!

Golfslagbad

Trotseer de woeste golven als ware kapitein of surfer in het golfslagbad.

Openlucht aanbod

Voor een tropische vakantiedag hoef je niet ver te reizen. Met het buitenzwembad aan je voeten, de kinderwereld en de buitenspeeltuin kan je dag niet meer stuk!

Zwemmersterras

In je zwemkledij je benen onder tafel schuiven en heerlijk smullen van lekkere snacks, verfrissende drankjes en lekkere tussendoortjes.

Wellness 16+

Ontspan je na een drukke werkdag in onze wellness met badkledij waar je niet alleen zal tot rust komen van de helende werking van sauna, whirlpool en stoombad, maar ook zal genieten van de sfeervolle setting.

Wellness 16+

Warme lagune

Geweldig om die dag vakantie met het hele gezin af te sluiten, dat is de warme lagune! Laat je masseren door de water- en luchtmassages, meedrijven door de stroomversnelling en relax samen in de whirlpool en dat allemaal in 34°C: heerlijk toch?

Warme lagune

Uren zwemplezier staan op jou te wachten bij LAGO Pelt Dommelslag!

De LAGO-zwemparadijzen staan gekend omwille van hun kindvriendelijkheid. Wil je dat zelf eens komen uittesten? 7 dagen op 7 welkom om in een zalige temperatuur van 30 graden te komen genieten van heel wat zwemplezier! Van 0 tot 100 jaar: voor ieder heeft LAGO Pelt Dommelslag wel wat wils. Met tal van kinderbaden, een geweldige bandenglijbaan, een knotsgekke wildwaterbaan, een megatof golfslagbad en een buitenzwembad dat bij mooi weer geopend is, laat de Dommelslag-ervaring je niet snel meer los! Of je nu komt om je energie kwijt te kunnen of net nieuwe energie op te doen, bij ons voelt elk gezin zich als een vis in het water. Ga met mama of papa in de band door de liefst 110-meter-lange bandenglijbaan, waan je een echte surf(st)er in de golven van het golfslagbad of drijf mee als in een wilde rivier in de wildwaterbaan. De talloze kriebels in de buik krijg je er zo bij! Vergeet ook zeker niet je even neer te vleien in de zalige warme lagune, waar je zonder twijfel helemaal zen zal worden. Nadien verwachten we je voor een lekkere hap en drankje op ons zwemmersterras, waar je in je zwemkledij kan eten en drinken en waar mama en papa de kids van op een afstand kunnen in het oog houden, of in het gezellige Rest-eau-café. Wist je dat je zo’n dagje vakantiegevoel ook als origineel cadeau kan geven aan je vrienden of familie? Geef hen de memorabele belevenis van een dagje zwemparadijs onder de vorm van vouchers! Willen je kinderen hun zwemstijl en -vaardigheden verbeteren? Laat hen dan kennismaken met de leukste zwemacademie in de omgeving van Pelt, Lommel, Bocholt, Bree, Peer, Leopoldsburg! Van watergewenning, over leren zwemmen tot het verbeteren van je zwemstijl: het team competente zwemleraars en een gezellige infrastructuur staat tot je beschikking.

Kortom: voor een geweldige uitstap met het gezin moet je maar op één adres zijn, namelijk LAGO Pelt Dommelslag!