Emme Plas mag een jaar lang gratis zwemmen in Dommelslag

10 augustus 2023

LAGO Pelt Dommelslag blies 20 kaarsjes uit en dat mocht niet ongezien voorbij gaan. Ter gelegenheid van het jubileum zijn er verschillende activiteiten en winacties georganiseerd voor de bezoekers. De hoofdprijs is gewonnen door Emme Plas. Zij ontvangt een jaarabonnement dankzij haar foto-inzending met de 3D tekening die voor de ingang te zien is. 

Het 20-jarig bestaan werd uitgebreid gevierd met feestelijke recepties en activiteiten voor gezinnen, scholen, clubs en LAGO-medewerkers. Denk daarbij aan initiatie zeemeerminzwemmen met de betoverende mermaid Celine, dansen met zeemeerminprinsessen in het zwemparadijs, initiatie diepzeeduiken, ontmoetingen met mascotte Vinnie de Haai, gratis ijsjes, VR slide, body raft, …  

Winacties voor de trouwe fans 

Bovenop de feestelijkheden organiseerde het zwemparadijs ook allerlei online en offline wedstrijden voor de echte Dommelslag fansDe kleurwedstrijd leverde 63 inzendingen op. 20 kinderen daarvan ontvingen een exclusief LAGO zomerpretpakket met LAGO goodies en een 1+1 ticket.  

LAGO Pelt Dommelslag heeft sinds kort een spectaculaire 3D-tekening van Vinnie de Haai voor de ingang. Wie een coole foto nam en die deelde via social media, maakte kans op een uniek jaarabonnement. Een jaar lang gratis spelen en bewegen in het zwemparadijs… Een buitengewone hoofdprijsWe werden overrompeld door de vele inzendingen, maar de foto van Emme Plas, dochter van Sabrina Beeckaertkwam als winnaar uit de bus. 

Afbeelding met buitenshuis, grond, persoon, schoeisel 
Automatisch gegenereerde beschrijving

De hele zomer maak je kans op leuke prijzen via de social media kanalen (Facebook en Instagram) van Dommelslag. Om de 20 dagen verschijnt er een nieuwe winactie. Imke Casimiri-Helmes won voor haar kinderen alvast een spetterend pannenkoekenverjaardagsfeestje. Zij hebben Vinnie op een originele manier een gelukkige verjaardag gewenst via een prachtige verjaardagstaart. Elise Kerkhofs mag een 10-beurten familiepas in ontvangst nemen. Zij liet in de reacties op Facebook weten wie volgens haar een bezoekje moet brengen aan het zwemparadijs voor heerlijke verfrissing.  

 Afbeelding met persoon, kleding, Menselijk gezicht, overdekt 
Automatisch gegenereerde beschrijving

Momenteel loopt er een spannende raadwedstrijd om een cadeaubon ter waarde van €30 te winnen. Hiervoor moeten de volgers schatten hoeveel bezoekers er in juli een bezoekje brachten aan het zwemparadijs. Binnenkort komt er een nieuwe actie om een ‘back-to-school’ pakket te bemachtigen. 

Alle trotste winnaars werden officieel gehuldigd. Proficiat!