Het sportbad en het terras van het Rest-eau-café zijn GEOPEND. Reservatie voor het zwembad is verplicht! - Het zwemparadijs met wellness en de brasserie openen vanaf 9 juni. Meer info

Rest-eau-café tijdelijk gesloten.

17 oktober 2020

Op 16 oktober besliste het overlegcomité om horecagelegenheden te sluiten vanaf maandag 19 oktober tot en met 15 november. 

Wat betekent dit concreet voor jouw bezoek?

  • Het Rest-eau-café en het zwemmersterras zijn gesloten vanaf maandag 19 oktober en dit voorlopig tot en met 15 november.
  • Verjaardagsfeestjes kunnen jammer genoeg niet georganiseerd worden. Je kan altijd individuele toegangstickets bestellen via de webshop.
    Wist je trouwens dat je gratis zwemt op de dag van je verjaardag
  • Combideals, ontbijtformules en andere feestjes worden niet aangeboden.
  • De kijkzones en tribunes aan het sportbad zijn niet toegankelijk. 

Stay safe!

Het subtropisch zwembad, sportbad en LAGO CLUB fitness kunnen open blijven dankzij jullie inzet. Blijf je handen wassen, bewaar voldoende afstand (1,5 m) en draag je mondmasker. Wij zorgen ervoor dat je in alle veiligheid aan je conditie kan werken en zorgeloos kan genieten van waterpret met het gezin.
Meer weten over je bezoek? Raadpleeg onze website over het verloop van je zwembeurt en de coronamaatregelen.

Samen kunnen we het!
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt