Envie d'une aventure tropicale ? Réservez vos entrées à moindre coût sur le webshop dès maintenant. Plus d'infos

Venez vivre ici les plaisirs aquatiques !

LAGO Saint-Trond bloesembad

ASTUCE! Achetez vos billets à l'avance sur le webshop.

Votre ticket d’entrée est moins cher, votre visite est parfaitement préparée et vous garantissez votre place.

Vers le webshop

Dé plezantste uitstap voor het hele gezin!

Roetsj door de glijbanen, laat je meevoeren door de wildwaterbaan, neem een plons in Ollies leuke kinderwereld of laat je verrassen door de golven in het golfslagbad. Wist je dat je in LAGO Sint-Truiden Bloesembad de eerste VR-slide in België kan beleven? Dit mag je niet missen!

Ontdek het zwemparadijs

Het eerste zoutbad in Limburg.

Een vakantie aan de Dode Zee, dat klinkt voor velen als een geweldige, maar jammer genoeg verre droom. Maar niet getreurd! Nu kan je komen ontspannen in de wellnesszone van LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Hier vind je het allereerste zoutbad van Limburg. Maar wat is het en wat zijn nu de voordelen van drijven in een zoutbad?

Kom het hier te weten

Uit eten na het zwemmen

Tijdens het zwemmen kan je je honger en dorst stillen op het zwemmersterras. Na je deugddoende zwembeurt maak je je dagje uit helemaal compleet met een gezellig etentje in onze kindvriendelijke brasserie, het Rest-eau-café. Voor je kinderen is het hier écht een feest! Ze leven zich uit in de leuke buiten- en binnenspeeltuin met virtueel aquarium. Ook aan tafel voelen ze zich koning te rijk wanneer ze hun favoriet gerecht opsmullen. 

Rest-eau-café

Gezond bewegen in en naast het water.

Sportzwemmen

Le bassin sportif

Tickets sont disponible dans la boutique en ligne. 

Fitness

LAGO CLUB

Rejoindre le LAGO CLUB !
Découvrez les derniers équipements de fitness de Technogym.
Nos coachs vous guident personnellement et vous proposent un plan de remise en forme adapté à vos besoins.

Zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen bij WaiWai is zo leuk!

Bij WaiWai leert je baby of kind spelenderwijs de verschillende zwemvaardigheden onder begeleiding van ervaren WaiWai-lesgevers. Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

TIP! Het zwemparadijs is ook geopend op schooldagen.

Je hoeft niet te wachten tot het weekend voor een leuke gezinsuitstap. Breek je school- of werkweek met het ultieme vakantiegevoel. Alle attracties zijn geopend en het is extra rustig om volop te genieten van de waterpret.  Openingsuren

Mijn tickets boeken

4000 m² waterpret voor jong en oud!

Lees meer op onze LAGO Blog


Ce site Web utilise différents types de cookies pour fonctionner correctement et pour vous offrir une meilleure expérience en tant qu’utilisateur. Pour d’informations, lisez notre politique de cookies. En savoir plus
Non merci