50 jaar Lagaeplein

zondag 26 maart 2023 09:30 tot zondag 2 april 2023 17:00

Groot feest in Heule want op 30 maart bestaat het zwembad 50 jaar! 

Dit feestelijk gebeuren vieren we met een heuse feestweek met tal van activiteiten voor groot en klein! 


We openen de feestweek op zondag 26 maart in het Sportcafé van Heule. Daar zal de Schepen van Sport de feestweek officieel openen. Op maandag 27 en dinsdag 28 maart zwem je baantjes voor het goede doel. Hoe meer baantjes je zwemt, hoe meer we doneren aan het goede doel. Welk goed doel vraag je je af? We zwemmen baantjes voor Zonnebloem vzw. Dit is een organisatie die zorg draagt voor kinderen en jongeren met een handicap (fysiek of mentaal). Hun uitgangspunt is het versterken van gezinnen in de persoonlijke zorg om hun kind. 


Op woensdag 29 maart en zaterdag 1 april staan de kinderen in de kijker! Tijdens onze heuse Kids Poolparty die doorgaat tussen 14u en 18u amuseren ze zich ten volste. Geniet van een fantastisch feestje met supertoffe muziek op de achtergrond. Plezier wordt dan ook gegarandeerd! Op donderdag 30 maart is het eindelijk zo ver, exact 50 jaar geleden opende zwembad Lagaeplein. Geniet die dag van een ontspannend moment tijdens het relaxzwemmen. Na het zwemmen voorzien we voor iedereen een drankje en hapje. Vrijdag 31 maart is het tijd om het weekend in te zetten met een feestje! Van 17u tot 19u30 vieren we samen dat het weer weekend met onze Afterschoolparty. Tijdens de Afterschoolparty zijn de wipplank en glijbaan geopend. Daarnaast ligt er ook een loopmat en extra speelmateriaal in het zwembad. Het wordt gegarandeerd een avond vol gelach en plezier, een betere manier om het weekend in te zetten bestaat niet toch? 

Let op, de loopmaat en extra speelmateriaal liggen in het sportbad, tussen 17u en 19u30 is het dus niet mogelijk om baantjes te zwemmen. 


Zondag 2 april sluiten we de feestweek af met een dag vol activiteiten! We zijn die dag doorlopend open van 8u30 tot 17u. Om 15u is er een Meet & Greet met Kick en Lemmie, de mascottes van LAGO Kortrijk en Speelpunt. De perfecte gelegenheid dus om niet één, maar twee geweldige mascottes te leren kennen! Tijdens de namiddag (van 13u30 tot 17u) wordt er randanimatie voorzien door de Feesttherapeut. Een laatste dag waar plezier en fun gegarandeerd worden! 


Tijdens de feestweek kan je ook steeds profiteren van onze 1+1 actie. Bij minimum 1 volwassen ticket krijg je een gratis ticket erbij! Let op, het gratis ticket gaat over het goedkoopste ticket. Koop je twee volwassen tickets en één kinderticket, dan krijg je het kinderticket er gratis bij. Wil je genieten van deze geweldige actie? Gebruik de kortingscode 1PLUS1KL23.


50 jaar zwembad Lagaeplein feestweek
Maandag 27 maart
Dinsdag 28 maart
Woensdag 29 maart
Donderdag 30 maart
Vrijdag 31 maart
Zaterdag 1 april 
Zondag 2 april
Baantjeszwemmen voor het goede doel vanaf 17uBaantjeszwemmen voor het goede doel vanaf 19uKids Poolparty van 14u tot 18u
  • 50 jaar zwembad Lagaeplein
  • Relaxzwemmen met achteraf een hapje en een drankje
Afterschoolparty tussen 17u en 19u30

 Baantjeszwemmen kan vanaf 19u30
Kids Poolparty van 14u tot 18u
  • Zwembad open van 8u30 tot 17u
  • Meet & Greet met Kick en Lemmie om 15u
  • Randanimatie door de Feesttherapeut vanaf 14u