Zwemmen en waterwennen in LAGO Kortrijk Lagaeplein

In het hartje van Heule vind je het gemoedelijk zwembad LAGO Kortrijk Lagaeplein met een ondiep bad voor watergewenning, instructiebad voor zwemlessen en sportbad voor je dagelijkse zwembeurten.  

Zwembeurt reserveren

Baantjes zwemmen

  • 25m-sportbad met 5 zwembanen
  • Glijbaan
  • Wipplank

Watergewenning voor peuters en kleuters

Lekker plonzen in het ondiepe peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Op eigen tempo en spelenderwijs leren je kinderen de omgeving van water kennen.


Leren zwemmen

Sport Kortrijk is al jarenlang de organisator van zwemlessen en -activiteiten in Kortrijk. Ervaren en gediplomeerde lesgevers laten de allerkleinsten wennen aan het water in het 'babyvisjes'-programma, waarna ze doorgroeien naar echte zeevisjes. Zwemlessen gaan door in het 10m-instructiebad of het sportbad.

Zin in een tropisch avontuur?

TIP! Beleef een onvergetelijke uitstap met je kinderen naar LAGO Kortrijk Weide.

In het subtropisch zwembad LAGO Kortrijk Weide waan je je elke dag op vakantie. Met maar liefst 5 waterglijbanen en de langste wildwaterbaan van België beleef je hier het meeste glijbaanplezier. Ook het golfslagbad zorgt voor eindeloze waterpret. 

Voor peuters en kleuters zijn er drie warme kinderbaden met de allernieuwste waterspeeltoestellen. Het zwembad heeft alle faciliteiten om het ouders of grootouders met jonge kinderen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Ga naar het zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide