Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Kinderbaden

Spetteren, plonzen, uren spelen!

Wie houdt er nu niet van ravotten in het water? Bij ons kunnen alle bengels terecht in een groot en aangenaam warm kinderbad (32°C) met verschillende waterspelletjes en attracties.

Image 1
Image 2

De kinderbaden zijn ideaal voor:

Wil je weten wat er nog meer te beleven valt bij Lago Brugge Olympia? Ontdek het hier!

Voor elke leeftijd wat wils

Doordat de kinderbaden over verschillende waterdieptes beschikken, is er voor elke kleine wateravonturier wel wat wils. Voor de allerkleinsten is er zo een kinderbad op maat. In het kinderbad voor de 4- tot 8-jarigen staat een grote piratenboot. Water spuit en dondert, er wordt gegleden en geschommeld. De kinderen wanen zich in een echt piratenverhaal terwijl ze zich toch in een veilige speelomgeving bevinden. Als mama of papa geniet je ten volle hoe je kleine spruit zich ten volle amuseert!

Verschillende waterdieptes
Al veilig onder 12 maanden
Samen goed voor 121 m² waterpret voor kinderen
Max. 30 cm diep

Nieuwste filter- en zuiveringstechnieken

Onze zwembaden zijn volledig uitgerust met de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken. Hierdoor is de hoeveelheid aan irriterende bijproducten gelimiteerd tot aan absoluut minimum. Dit maakt het water volledig veilig voor baby’s onder 12 maanden.

Kinderbaden

Plonzen, spetteren, spelen in het water: dat bezorgt jou en je kleine spruit ongetwijfeld heel wat onvergetelijke herinneringen!

Ontdek meer

Ontdek het combiticket

Zwempret combineer je moeiteloos met een stevige maaltijd bij Lago door middel van het voordelige combiticket! Familiefeest? Geen leukere locatie voor zowel jong als oud dan een keitof zwemparadijs!

Image
Lees er alles over

Organiseer je verjaardagsfeestje

Is er eentje jarig? Waarom niet zijn/haar vriend(innet)jes mee laten genieten van al die waterpret?

Image
Alle info