Sluit menu
Menu
tickets

Zwemacademie & Sport

Ontdek hieronder wat Aquanimo voor jou(w kind) kan betekenen.

Watergewenning + kleuterzwemmen (basis)

Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en nieuwe sensaties voor baby’s en jonge kindjes. Kinderen tussen 4 maanden en 4 jaar blijven groeien en ontwikkelen, hierdoor kan hun waterangst opnieuw of plots opduiken. Daarom is het belangrijk voor uw baby of kind om watergewenning te onderhouden door onze lessenreeksen te herhalen. Het herhalen van onze watergewenningslessen is zeer leerrijk bij jonge kinderen omdat ze op die manier erg goed voorbereid zijn op het “leren zwemmen”. Onze watergewenningslessen vinden telkens plaats op zaterdagochtend met ouderbegeleiding en duren ongeveer 30 minuten (+ 30 min vrij spel in het recreatiebad). Vaste lessenreeksen van een aantal zwemlessen binnen een bepaalde periode.

De Kwalletjes

Een geweldige ervaring voor zowel baby als ouder tijdens de eerste kennismaking met watergewenning. Dankzij het contact met het water leert je baby nieuwe sensaties en het versterkt de band tussen ouder en baby. De les verloopt als volgt: 10min babymassage + 20 min babywenning. Je kan je baby inschrijven vanaf 4 maand en ouder. Je hebt een zwempamper en massageolie nodig voor deze zwemles. De lessen vinden plaats in de warme lagune of het ploeterbad van het Zwemparadijs Lago Brugge Olympia.

De Schildpadjes

Je baby of peuter voelt zich gemakkelijk in het water. Watergewenning is goed voor de motorische ontwikkelingen van een kind, zijn vertrouwen en autonomie. Als ouder ben je actief betrokken bij de eerste zwemervaring van je kindje. De zwemoefeningen zijn steeds dicht bij mama of papa. Je kan je baby of peuter inschrijven vanaf 10 tot 12 maanden en ouder. De lessen vinden plaats in de warme lagune of het golfslagbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.

De Eendjes

Samen met mama of papa leert je peuter zinvol te bewegen in het water en zet hij/zij de eerste stappen naar het leren drijven. Zelfstandig zwemoefeningen uitvoeren met de hulp van mama of papa en met aantrekkelijk zwemmateriaal. Je kan je kind inschrijven vanaf 2,5 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.

De Kikkervisjes

De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en zijn klaar om echt te leren zwemmen! Hier staat het aanleren van de zwembewegingen centraal op een rustige en speelse manier. De ouders kunnen hierbij actief deelnemen en hun kind aanmoedigen. Je kan je kind inschrijven vanaf 4 jaar en ouder. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge.

Hier kan je onze data en prijzen terugvinden voor de lessenreeks “watergewenning & kleuterzwemmen”! De data en prijzen voor lessenreeks in 2018 kan je hier vinden.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Zwemlessen

Het is erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in het zwembad en zwemmen ook leuk vinden. Daarom wordt het zelfvertrouwen in het water gestimuleerd door een speelse opbouw van zwemoefeningen. Op die manier krijgt elk kind de kans om op zijn eigen tempo te kunnen evolueren en zijn/haar zwemtechniek onder de knie te krijgen. We voorzien voldoende niveaugroepen zodat we de kinderen vlot kunnen laten doorschuiven in functie van hun zwemvorderingen.

De Zeepaardjes

Samen met andere vriendjes leert je kindje spelenderwijs de grondbeginselen van het zwemmen. De kinderen voelen zich op hun gemak in het water en op een aangename manier leren ze de zwemstijl schoolslag. Je kan je kind inschrijven vanaf 5 jaar. De lessen vinden plaats in een ondiep en afgebakend gedeelte van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 2 keer per week door tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Pinguïns

Tijdens deze lessen leren de Pinguïns de aangeleerde zwembewegingen vervolmaken en zwembandjes beetje bij beetje afbouwen. Er wordt gezorgd voor een speelse opbouw van zwemoefeningen, afwisselend met of zonder zwemmateriaal. Uw kind krijgt op deze manier meer zelfvertrouwen in het water, maar ook zelfredzaamheid komt hier aan bod. Je kan je kind inschrijven vanaf 4-5 jaar indien de basisbewegingen aangeleerd zijn, na het volgen van een lessenreeks Zeepaardjes of Kikkervisjes. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 1 keer per week door op zaterdagochtend, twee keer per week tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Dolfijnen

In deze groep hebben de kinderen nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. Je kan je kind inschrijven vanaf 4-5 jaar indien de doelstellingen van de groep pinguïns bereikt zijn. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen gaan 1 keer per week door op zaterdagochtend, twee keer per week tijdens de schoolweken en elke dag tijdens de schoolvakanties. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

Data en Prijzen voor de lessenreeksen “leren zwemmen” kan je hier terugvinden.

De Walvissen

In dit groepje kunnen de kinderen hun reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek van uw kind wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren hem/haar duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen.Je kan je kind inschrijven vanaf 5-6 jaar mits een zwembrevet van 25 meter. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. De lessen vinden 1 keer per week plaats op zaterdagochtend. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Orka’s

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. De kinderen leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van het 100-meter-brevet. De kinderen starten met een basis rug- en borstcrawl. De lessen vinden 1 keer per week plaats op zaterdagochtend. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Haaien

De Barracuda’s

De Roggen

De Krokodillen – Zwemtraining voor mensen met een handicap

Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!

Privélessen

Voor kinderen of volwassen die liever persoonlijk begeleid worden bij het leren zwemmen of perfectioneren van een bepaalde zwemstijl bieden wij privélessen aan voor alle leeftijden, ongeacht het zwemniveau. Dit telkens voor maximum twee personen gedurende 30 minuten op aanvraag.

Om de data en prijzen voor de lessenreeksen voor 2018 terug te vinden, klik je hier.

Voor data en prijzen om de zwemstijl te onderhouden en verbeteren, klik hier.

Bovenstaande groepen (+ dolfijnen) komen ook aan bod in onze recreatieve zwemclub, zie info ‘Recreatieve zwemclub voor alle leeftijden’.

Meer informatie omtrent de groepslessen van de Krokodillen kan je hier terugvinden.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Groepslessen voor volwassenen

Op zwemmen staat geen leeftijd, wij bieden dan ook zwemlessen aan voor volwassenen:

Start to swim

We hebben niet enkel groepslessen voor de kinderen maar ook voor volwassenen. Op zwemmen staat immers geen leeftijd. wie als kind de kans niet gekregen heeft om te leren zwemmen kan dit op latere leeftijd zeker ook nog doen! In deze groep kan je de schoolslag aanleren en/of je techniek verbeteren. Door te zwemmen zal je je conditie verbeteren en spieren versterken maar het is natuurlijk ook ontspannend en relaxerend! Trainen in het water is niet belastend voor de gewrichten en dus een gezonde manier voor je lichaam om aan sport te doen. Daarom is zwemmen momenteel ook erg populair. Onze lessen Start to swim vinden plaats tijdens de schoolweken.

Start to crawl

Ook voor de meer ervaren zwemmers die hogere doelen willen stellen is het aanleren van de zwemstijl crawl een goede zet! De zwemtechniek wordt aangeleerd en verbeterd maar het is belangrijk om crawl goed te onderhouden! De voorwaarde om deze lessen te volgen is dat je reeds schoolslag kan zwemmen en niet bang bent in het water (hoofd onder water steken drijven op het water). De lessen Start to crawl vinden plaats tijdens de schoolweken.

Zwem je fit

Na een drukke werkdag is een duik in het water een ontspannende activiteit om je lichaam in evenwicht te houden. Zwem je fit is voor recreatieve en sportieve zwemmers van alle leeftijden die hun schoolslag op een aangename en gezonde manier willen onderhouden en/of optimaliseren. Tijdens de zwem je fit lessen worden tussen de zwemopdrachten door ook rustgevende en spierverstevigende oefeningen aangeboden. Er wordt tevens aandacht besteed aan de verschillende noden en verlangen van alle deelnemers.

Recreatieve zwemclub (zie info ‘Recreatieve zwemclub voor alle leeftijden’)

Zwanger zwemmen

Zwangere vrouwen hechten veel belang aan het fit blijven tijdens de zwangerschap. Daarom geven we zwemoefeningen op een rustig tempo aangepast aan de persoonlijke fysieke toestand van de zwangere vrouw. Het zijn vooral deugddoende, sportieve maar natuurlijk ook relaxerende zwemlessen. Elke zwemles gebeurt onder begeleiding van een medewerkster van het kraamcentrum “De Wieg”. Het is een voor de zwangere vrouw een ideaal ontspanningsmoment in het water terwijl ze ook haar conditie op peil houdt. Dit zijn geen prenatale oefeningen en de zwemlessen gaan telkens door in diep water. De lessen vinden elke zaterdagochtend doorlopend plaats ook tijdens de schoolvakanties.

De Krokodillen – Zwemtraining voor mensen met een handicap

Onze zwemgroep “De Krokodillen” is geschikt voor zowel kinderen als voor jongvolwassenen. Zij kunnen genieten van een recreatieve zwemtraining aangepast aan hun capaciteiten en noden. Het aanleren van de zwemstijl schoolslag en zich behelpen in het water staan hier centraal. Onze krokodillen leren springen/duiken en houden van waterspelen!

Aquagym & Aquadance (zie rubriek ‘Aquasports’)

Aquafit voor senioren i.s.m Stad Brugge (zie rubriek ‘Aquasports’)

De lessenreeksen en tarieven voor 2018 zijn hier beschikbaar.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Recreatieve zwemclub voor alle leeftijden (kinderen & volwassenen)

Voor volwassenen en kinderen die liever zwemtraining krijgen op een ontspannende manier hebben we ook een recreatieve zwemclub. Deze lessen zijn voor alle leeftijden en voor het hele gezin! Ook waterspelen komen aan bod in onze recreatieve zwemclub, plezier verzekerd! Inschrijven kan per schooljaar. De trainingen zijn doorlopend ook tijdens de schoolvakanties (enkel kerst- en zomerstop). Dolfijnen, walvissen en orka’s kunnen zich ook inschrijven per trimester elke woensdag (enkel schoolweken).

De Dolfijnen

Deze groep heeft nog een laatste duwtje nodig om hun brevet van 25 meter af te leggen. Ze behouden ook zonder zwembandjes hun zelfvertrouwen in het water en leren ook in het water springen. De groep “Dolfijnen” is ideaal als tussenstapje om tot zorgeloos zwemmen te komen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Walvissen

In dit groepje wordt de reeds aangeleerde zwemstijl schoolslag onderhouden. De zwemtechniek wordt aanzienlijk verbeterd en vervolmaakt. We leren ze duiken, rugzwemmen en oefenen om het zwembrevet 50 meter af te leggen. De lessen vinden plaats in een dieper gedeelte langs de boord van het sportbad van het Zwemparadijs Lago Olympia te Brugge. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

De Orka’s

De schoolslag wordt in deze groep verfijnd en we oefenen op aquatische ademhaling. Het rugzwemmen en duiken worden verder verbeterd en vervolmaakt. Ze leren watertrappelen en gekleed zwemmen ter voorbereiding van een brevet van 100 meter. Ze starten met een basis rug-en borstcrawl. Heb je een jaarabonnement bij onze zwemclub dan vinden de lessen drie keer per week plaats. Neem je een abonnement dan kan je 10 zwemtrainingen volgen op 1 vaste dag naar keuze gedurende het hele schooljaar. Elke les duurt ongeveer 45 minuten.

Tijdens deze lessen staat vooral de zwemstijl crawl centraal. Indien je de schoolslag beheerst en graag je zwemtraining doorzet zijn deze lessen een perfecte oplossing. Vooral uithouding en conditie worden hier getraind. We zwemmen graag onder water, we oefenen op technieken van reddend zwemmen en keerpunten.

De Haaien

Het aanleren van crawl staat centraal tijdens deze groepslessen. De haaien zwemmen hun schoolslag met aquatische ademhaling en ze oefenen op uithouding en conditie. Ze zwemmen ook graag onder water! De lessen vinden 2 keer per week plaats op maandag en op zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.

De Barracuda’s

De Barracuda’s onderhouden de zwemtechniek van crawl, maar verbeteren en vervolmaken deze ook. Ze oefenen op technieken van reddend zwemmen. De lessen vinden twee keer per week plaats op maandag en op zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.

De Roggen

De Roggen zwemmen voornamelijk crawl en ze oefenen vooral op hun uithouding en conditie. Reddend zwemmen en de keerpunten komen bij deze groep ook aan bod. De lessen vinden twee keer plaats op maandag en zaterdag indien je lid bent van de zwemclub.

Volwassenen en jongvolwassenen

Voor volwassenen en jongvolwassenen bieden we recreatieve zwemtrainingen aan om de verschillende zwemstijlen te vervolmaken. Er wordt vooral aan conditie en uithouding op ieders tempo gewerkt. Indien jij je zwemafstand wil opbouwen, je conditie op peil wil houden en je zwemstijl wil bijschaven zijn dit de ideale lessen voor jou.

Data, prijzen en praktische info over onze zwemclub kan je hier terugvinden!

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Zwemkampjes

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien wij een aantal weken per jaar sportkampen tijdens de schoolvakanties (maandag tot en met vrijdag) van 9u tot 16u met opvang mogelijk vanaf 8u en tot 17u. Tijdens deze sportkampen zijn de zwemactiviteiten aangepast aan het niveau van elke groep deelnemers. Afwisseling van sport, spel en creatieve activiteiten

De zwemactiviteiten gebeuren in afwisseling van sport, spel en crea activiteiten per leeftijd rond een supertof kampthema. Een echte aanrader dus voor elk kind dat graag leert en speelt met water.

 • Paasvakantie: zwemkamp van maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april 2018
 • Zomervakantie maand juli 2018: week van 2/07-7/07 + week van 9/07-13/07
 • Zomervakantie maand augustus 2018: week van 13/08-17/08 + week van 20/08-24/08
 • Herfstvakantie: Halloweenkamp van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november 2018

(Ter info: de feestdagen op 2/04 + 15/08 + 1/11 zijn inbegrepen, we geven die dag sportkamp!)

Heb je interesse in onze zwemkampjes? Lees dan alle praktische info hier. Het tarief voor onze sportkampen is het volgende: Het is 119€ voor 5 dagen. Vanaf 2 kinderen uit hetzelfde gezin, 5€ korting per kind.

Inbegrepen in de prijs, 1 frisdrank per dag.

Vergoeding van het ziekenfonds mogelijk + fiscaal aftrekbaar.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Seniorenzwemmen

Op zwemmen staat geen leeftijd.

In het najaar van 2016 organiseerden we 3 proefsessies seniorenzwemmen, die stuk voor stuk een groot succes waren! In samenwerking met Stad Brugge maken we er sinds dan een terugkerend event van.

Aquasporten, relaxen en genieten van een huisgemaakte pannenkoek.

 • 13.30 uur – 14.30 uur: Aquasport in het golfslagbad (door Aquanimo).
 • 14.30 uur – 16.00 uur: zalig relaxen in de warme lagune, stoomhut & sauna.
 • 16.00 uur – 17.00 uur: genieten van een heerlijke huisgemaakte pannenkoek met koffie of thee in Rest-eau-café.

Deelnemen kan enkel met een seniorensportkaart van de Stad Brugge. Deze kaart kost € 10,00 voor 5 beurten (50-55 jaar) of € 5,00 voor 5 beurten (55+). Per deelname worden er 2 vakjes van de kaart opgebruikt.

Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina. Wees er snel bij want er kunnen maar 20 deelnemers aansluiten per sessie! OPGELET: elke deelnemer mag zich maar voor 5 beurten inschrijven per kalenderjaar.

Bij afwezigheid graag verwittigen via mail aquanimo@lago.be of via sms 0470 99 03 41.

27 februari / 13 & 27 maart / 17 april / 8 & 22 mei / 12 juni

Nieuwe data van september tot en met december 2018 volgen nog… (inschrijvingen voorzien in augustus)

Bij afwezigheid graag verwittigen via mail aquanimo@lago.be of via sms 0470 99 03 41.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Aquagym & Aquadance

Onze lessen Aquagym zijn een sportieve maar toch relaxerende training voor iedereen die graag in water vertoefd. Onze watertrainingen zijn spierversterkend en vinden steeds plaats in heupdiep water. Je kan aan onze Aquagym trainingen deelnemen ongeacht je zwemvaardigheid of lichamelijke conditie. Er wordt bij de Aquagym veel aandacht besteed aan het onderhouden van de conditie en aan de souplesse in de spieren. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voelt u zich helemaal ontspannen! Onze lessen Aquagym vinden plaats tijdens de schoolweken.

Onze lessen Aquadance zijn een ideale manier om op een leuke manier in beweging te komen. Het is een pittige work-out door de weerstand van het water, maar je zal zoveel plezier beleven dat je dit eigenlijk niet in de gaten hebt. Tijdens een les Aquadance zal je springen in het water, rondjes draaien, zwaaien met je armen en swingen op de muziek! Deze les is zeker geschikt voor iedereen, oudere mensen kunnen ook goed meedoen aan Aquadance, alsook mensen die last hebben van blessures, want de gewrichten worden veel minder belast in het water. Onze lessen Aquadance vinden plaats tijdens de schoolweken.

Elke dinsdagavond EN donderdagavond Van 18u30 tot 19u30 OF van 19u30 tot 20u30 (mix van Aquagym & Aquadance) *** Iedereen mag steeds langskomen en ter plaatse aanmelden, geen inschrijvingslimiet *** Proefles (eenmalig) aan € 5,00 / Losse beurt aan € 7,50 / Abonnement van 7 beurten aan € 49,00 Abonnementen verkrijgbaar aan de kassa van Aquanimo op zaterdagochtend of op aanvraag via mail Deze beurten zijn geldig voor een volledig schooljaar 2017-2018!! OPGELET, er zijn GEEN aquasports tijdens de schoolvakanties!! Leeftijd: vanaf 16 jaar (tot 99 jaar)!! Tussen 14-16 jaar enkel MET (ouder)begeleiding en max. 2 kinderen per begeleider!!

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

NIEUW! Bootcamp On Water (BOW)

De nieuwste hype tussen de aquasports is Bootcamp On Water, beter bekend als FloatFit! Het is een vernieuwende manier van bewegen op het water, dat zorgt voor een volledige work-out! Om een beter beeld te krijgen van wat we aanbieden, zie hier een YouTube-link van een workout.

!!! Wees er snel bij want de plaatsen zijn zeer beperkt !!! Is de lessenreeks reeds volzet… Stuur gerust een mailtje (aquanimo@lago.be) om op de wachtlijst te staan! Bij afwezigheid of annulatie (in het begin of zelfs in het midden van de lessenreeks) zullen we u zeker contacteren.

Deze lessen zullen doorgaan elke zondag om 9u30 of om 10u00, 30 min BOW + 30 min vrij zwemmen mogelijk.

Van zondag 21 januari 2018 tot en met zondag 25 maart 2018, lessenreeks van 10 beurten.

€ 99,00 voor de volledige lessenreeks (Bootcamp On Water gedurende 10 weken lang)

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

X-CORE

Je traint je conditie, spieren en bindweefsel optimaal en verbruikt ook nog ‘s een hoog aantal calorieën! Dit alles wordt gegeven op de meest dansbare ‘feel good-beats’.

Een ideale mix van inspanning met ontspanning voor alle leeftijden en niveaus.

De sessies vinden elke maandag en woensdag in onze conference room “Brigitte Becue” plaats. Bij droog weer trekken we naar buiten: met de voetjes in het gras en een prachtig zicht op de buitenbaden!


Maandag

 • 20u15 – 21u00

Woensdag

 • 09u00 – 09u45
 • 19u15 – 20u00

Geniet nadien van een gratis kopje koffie in het Rest-eau-café.

 • Losse beurt (kan de dag zelf aangekocht worden) voor € 7,00
 • 10 beurtenkaart
  • Puur X-CORE® voor € 65,00
  • X-CORE® + sportbad* voor € 85,00: combineer je work-out met een opwarming of cooling down in het sportbad
  • X-CORE® + zwemparadijs* voor € 115,00: combineer je work-out met een ontspanningsmoment in warme lagune, sauna of stoomhut

*De zwembeurten die op de 10-beurtenkaarten ‘X-CORE®+sportbad’ en ‘X-CORE®+recrea’ staan kunnen enkel op de dag van de sessie zelf gebruikt worden. De zwembeurten die op de 10-beurtenkaart ‘X-CORE®+recrea’ staan kunnen enkel met de avondsessies gebruikt worden. Inschrijven is vooralsnog niet nodig.

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.

Aquafit voor senioren

 • 27 februari
 • 13 & 27 maart – 14 april
 • 8 & 22 mei – 12 juni

De lessen Aquafit gaan door van 13u30 tot 14u30 / Aansluitend mogen alle deelnemers nog in het recreatiedeel vertoeven tot 15u30. Na het zwemmen genieten de deelnemers van een pannenkoek met koffie in het Rest-eau-café.

Deelnemen kan enkel met een seniorensportkaart van de Stad Brugge

€ 10,00 per 5 beurten (50-55 jaar) of € 5,00 per 5 beurten (55+ jaar) / 2 vakjes per deelname op 5-beurtenkaart

Inschrijven kan enkel online . Wees er snel bij want er kunnen maar 20 deelnemers aansluiten per sessie en OPGELET elke deelnemer mag zich maar voor 5 beurten inschrijven per kalenderjaar (Graag 5 data uitkiezen / 5x inschrijven).

Zijn de lessen reeds volzet en wens je op de wachtlijst te staan (indien er mensen afzeggen) dan mag je een mail sturen naar aquanimo@lago.be. Wie weet…

!! Bij afwezigheid graag verwittigen via mail aquanimo@lago.be of via sms op 0470 99 03 41 !!

Contacteer Aquanimo

Voor alle inlichtingen omtrent Aquanimo kan je terecht bij Sophie Bollue: 0470 990 341 en aquanimo@lago.be.