Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Sport

Ontdek het provinciaal topsportbad!

Beginnend zwemmer of ervaren topsporter? Geen betere en leukere plek om je sportief uit te leven dan in het provinciaal topsportbad in Brugge!

Provinciaal topsportbad

Op je eigen tempo en volgens je eigen planning baantjes komen trekken? Of toch liever onder professionele begeleiding sporten? Het kan bij ons allemaal!

Meer info
Sportbad
Zwemacademie

Zwemacademie

Lago Brugge Olympia heeft een unieke zwemacademie Aquanimo waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van zwemmen en water. In onze academie zijn er lessen voor jonge kinderen en tieners van verschillende zwemniveaus maar ook voor volwassenen is er een uitgebreid en gevarieerd zwemaanbod.

Meer info

Aquasports

Je kan bij ons wekelijks terecht voor een mix van Aquagym/Aquadance en lessen Aquafit voor senioren. Sporten in groep en dat onder professionele begeleiding: wat een geweldige motivator om fit te blijven en aan je conditie te werken!

Aquasports
Zwangerschapszwemmen

Zwemkampjes

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien wij een aantal weken per jaar sportkampen tijdens de schoolvakanties (maandag tot en met vrijdag) van 9u tot 16u met opvang mogelijk vanaf 8u en tot 17u. Tijdens deze sportkampen zijn de zwemactiviteiten aangepast aan het niveau van elke groep deelnemers.

De zwemactiviteiten gebeuren in afwisseling van sport, spel en crea activiteiten per leeftijd rond een supertof kampthema. Een echte aanrader dus voor elk kind dat graag leert en speelt met water.

Leer er alles over

Clubs en scholen

Het provinciaal topsportbad is elke dag geopend. Scholen en clubs kunnen reservaties maken om er wekelijks te zwemmen.

Scholen & clubs
Zwangerschapszwemmen

X-CORE

X-CORE® is een 45-minuten-durende work-out (op het droge) die verstevigend werkt voor je ‘core’ (alle spieren van je heup tot borst) en bilspieren. Een ideale mix van inspanning met ontspanning voor alle leeftijden en niveaus!

Ontdek X-CORE