Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Praktische info

Maak je je op voor een keileuke uitstap naar Lago Brugge Olympia, maar zit je nog met een paar vragen? Dan vind je je antwoord vast hier!

Bereikbaarheid

Wil je weten hoe je vlot Lago Brugge Olympia kan bereiken?

Er is gratis parking voorzien voor alle bezoekers op volgende locaties:

 • het eerste gedeelte van de parking aan de Doornstraat 110, net aan de hoofdingang van Lago Brugge Olympia
 • parking Z1 (bij het voetbalstadion), verderop in de Doornstraat
 • de parkings O1, O2, O3 ter hoogte van Bowl Inn
 • de parking aan het einde van het weggetje (links achteraan ook aangeduid) dat tussen de achterkant van Lago Brugge Olympia en het voetbalstadion loopt

Kom je met de fiets naar Lago Brugge Olympia? Super! Met deze link kan je je fietstocht tot bij ons in kaart brengen. Er zijn meerdere toegangswegen voor de fietsers naar de inkom toe, o.a. van op de Koning Leopold III-laan en de Doornstraat. We hebben voor jou een ruime fietsparking met 150 plaatsen voorzien. Je kan je fiets makkelijk achterlaten in de gratis fietsenstalling naast het gebouw (ingang via Doornstraat of Leopold III laan).

Voor alle mogelijke treinverbindingen naar Brugge verwijzen we je graag door naarr: www.b-rail.be. Het station van Brugge ligt op 4,1 km van ons zwemparadijs. Van aan het station kan je gemakkelijk de bus (ljin 25 of 5) nemen richting ‘Sint-Andries’ (zie Routebeschrijving - met de bus)

Van het station in Brugge kan je lijn 25 nemen richting ‘Sint- Andries’. Je stapt af aan de halte ‘Jan Breydel’ (ter hoogte van het voetbalstadion). Het is dan nog 220 meter tot aan de inkom van Olympia. Je kan ook lijn 5 richting ‘Hermitage’ nemen aan het station van Brugge en afstappen aan de halte ‘Lange Molen’ (gelegen in de Doornstraat). Op 400 meter tref je Lago Brugge Olympia. Klik hier voor de folder van De Lijn waarin je een duidelijk plannetje vindt met beide mogelijkheden op vermeld. Autobussen die het domein wensen op te rijden doen dit via de Koning Leopold III-laan. Ze kunnen aan de inkom even halt houden om passagiers te laten uitstappen, en rijden meteen door naar de busparking verderop het domein, richting uitgang Doornstraat. Het is ook langs de Doornstraat dat de bussen Lago Brugge Olympia verlaten.

Openingsuren en rustige momenten

Heb je een vraag over onze openingsuren of wanneer je in alle rust kan komen zwemmen? Bekijk dan zeker deze vragen.

We zijn 7 dagen op 7 geopend! Let wel: we zijn enkele dagen per jaar gesloten. Onze jaarlijkse sluitingsdagen zijn 1 januari, 24 december, 25 december en 31 december.

Tijdens feestdagen gelden de openingsuren van de vakantie. Bekijk de openingsuren hier.

Op schooldagen is het rustiger. In de vakanties is het vaak drukker, met soms zeer drukke dagen in de wintervakanties. De weersomstandigheden spelen hierbij een grote rol.

Er staat geen tijdslimiet op, je kan zolang in het zwembad blijven als je wilt. Je dient wel rekening te houden met het sluitingsuur.

Faciliteiten

Ja, je kan bij ons een cadeaubon kopen met een bedrag naar keuze.

Nee, onze parking met liefst 266 parkeerplaatsen is volledig gratis en bevindt zich recht voor het gebouw.

Ja, we beschikken over gratis Wifi voor onze bezoekers.

Regels en voorschriften

Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Lago Brugge Olympia voor iedereen plezierig is, vragen we onze bezoekers zich aan enkele regels te houden.

Het intern reglement kan je hier raadplegen. Een aantal basisregels spreken wellicht voor zich:

 • Niet lopen in de zwembadzones.
 • Elkaar niet duwen.
 • Er geldt in het centrum een algemeen rookverbod.

Erg belangrijk is dat iedereen die de zwembadzone betreedt dit enkel in zwemkledij doet. Dit geldt ook voor begeleiders van groepen en kinderfeestjes. Concreet houdt zwemkledij het volgende in: Jongens/mannen

 • Zwemshort zowel los als aanspannend (boven de knie, zonder zakken of ritsen).
 • Aanspannende zwembroek.

Meisjes/vrouwen

 • bikini
 • Badpak

Wanneer kinderen jonger dan 8 jaar zich willen komen uitleven in onze zwembaden, dienen ze onder begeleiding van een volwassene (18+) te komen.

Groepen

Als je ons zwembad bezoekt in groep, raden we je aan om te reserveren. Vanaf 15 personen geniet je van een voordelig groepstarief.

Zit je nog met een vraag?

Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen!