Sluit menu
Menu
tickets

Buitenbad

Het hele jaar door genieten van zwemmen in de buitenlucht

Geen paradijselijker gevoel op aarde dan zwemmen in de buitenlucht! Wist je dat dit het hele jaar door mogelijk is in het verwarmd buitenzwembad?

Image 1
Image 2

Voor wie is dit geschikt?

Een duik in het buitenbad is een echte troef voor:

Sporter

Een verfrissende duik met je gezin of vrienden

Of je nu op zoek bent naar wat welgekomen verfrissing in de zomer of een heerlijk vakantiegevoel bij slecht weer, samen met je broer, zus, mama, papa, oma, opa of kameraden een spetterende dag vakantie induiken is de ideale manier om te ontspannen!

Temperatuur: 29,5°C
Het hele jaar door geopend

Extra veilig genieten van van zwemmen in open lucht

Door de aanwezigheid van een AngelEye-drenkelingendetectiesysteem dat een extra veiligheidstool betekent voor de redders is een duik in het buitenzwembad niet alleen bijzonder leuk en heerlijk warm, maar tevens ook zeer veilig! Het AngelEye-drenkelingendetectiesysteem signaleert de redders door middel van een alarm dat een voorwerp gedurende bepaalde tijd stil ligt in het water. Deze tool betekent in geen geval een vervanging van onze redders, maar eerder een extra veiligheidstool die jouw zwemervaring nóg plezanter en veiliger maakt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten samen met je gezin van dat ontstressende gevoel van een dagje weg met de kids!

Buitenbad

Of het nu goed of slecht weer is, zwemmen in de buitenlucht kan het hele jaar door in het buitenzwembad met een watertemperatuur van 29,5°C.

Ontdek meer

Zorg voor voldoende verfrissing

Van zwemmen krijg je honger en dorst. Wist je dat je met onze combitickets je zwembeurt extra voordelig kan combineren met een maaltijd?

Image
Ontdek het hier

Organiseer je eigen pool party

Zin in een leuk feestje? Plan een ware pool party, inclusief lekkere hapjes en drankjes!

Image
Vind onze formules hier