Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Horecagelegenheden

Maak je dagje uit compleet met een lekkere hap en drankje!

Van al die zwempret krijg je zonder twijfel honger en dorst. Geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan bij een lekkere maaltijd en/of drankje!

Rest-eau-café

In onze gezellige brasserie Rest-eau- café is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht. Kies uit de uitgebreide kaart (ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!) en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen. Tip: Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Met een ruime parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden terwijl jij geniet van het decor in beachbar-stijl.

Buitenbar

Buitenbar

Zomers weer, jij die relaxt op de ligweide… Wat ontbreekt? Dat ene verfrissende drankje! Geen nood, ook daar hebben we met de toffe buitenbar aan gedacht. Ideaal voor wat welgekomen afkoeling bij je zomerse zwembeurt!

Ontbijtzwemmen

Kom op zaterdag- en zondagvoormiddag ontbijtzwemmen bij Lago De Waterperels! Geniet eerst met het hele gezin of gezelschap van een lekker ontbijt en duik daarna ons zwembad in.

Combiticket: Inkomticket + menu aan € 13,00

Combineer een zwembeurt met een menu om te honger te stillen, zodat je met nieuwe energie opnieuw in het aanbod kan vliegen. Met een combiticket krijg je toegang tot het zwembad + de keuze tussen een hamburger- of spaghettimenu (hamburger of spaghetti, frietjes en een frisdrankje) te consumeren in je zwemoutfit op het zwemmersterras. Profiteer van dit uniek aanbod voor slechts € 13,00!