Sluit menu
Menu
LAGO logo tickets

Openluchtaanbod

Genieten met de zon op je snoet

Voor een tropische vakantiedag hoef je niet ver te reizen. Met het buitenzwembad aan je voeten, de waterspeeltuin, Triple Slide waterglijbaan en de ligweide kan die dag vakantie echt niet meer stuk!

Buitenbad

Buitenbad TIP!

Temperature

29,5°C

Thrill factor

Leeftijd

8 jaar

Met een duik in het buitenzwembad is het vakantiegevoel zo aanwezig!

Ontdek meer

Waterspeeltuin

Temperature

34°C

Thrill factor

Je kinderen zullen zich ongetwijfeld rot amuseren in de waterspeeltuin buiten waar ze eindeloos kunnen plonzen, spelen en spetteren!

Waterspeeltuin
Triple Slide

Triple Slide

Thrill factor

Wat is er leuker dan een race tegen mama, papa, broer of zus? Lekker (ont)spannend!

Ontdek meer

Ligweide

Thrill factor

Relaxen op de ligweide met de zon op je snoet, terwijl je sipt van een verfrissend drankje van de buitenbar: klinkt dat niet als muziek in de oren?

Ontdek meer
Ligweide

Triple Slide glijbaan

Race op drie verschillende glijbanen naast elkaar tegen je mama of papa, broer of zus en voel de kriebels in je buik!

Ontdek meer

Buitenbad

Of het nu goed of slecht weer is, zwemmen in de buitenlucht kan het hele jaar door in het buitenzwembad met een watertemperatuur van 29,5°C.

Ontdek meer

Waterspeeltuin

Lachende gezichtjes en dolle pret gegarandeerd in de waterspeeltuin, waar de kleinste wateravonturiers zich buiten al plonzend en spelend kunnen uitleven!

Ontdek meer

Ligweide

Terwijl jij relaxt in de zon plonzen je kinderen in het buitenzwembad of de waterspeeltuin: als dat geen geweldige daguitstap met het gezin is!

Ontdek meer

Zwempret in een buitenzwembad? Geweldig in alle seizoenen!

Geen gevoel dat zo sterk vakantie oproept dan zwemmen in open lucht! Voel je als een vis in het wate r in het enige openluchtzwembad in Lier en omgeving. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, d at het hele jaar door geopend is. In een aangename temperatuur van 29,5 graden Celsius is het alle d agen van het jaar, winter of zomer, heerlijk zwemmen en genieten met de zon op je gelaat. Het zwemba d buiten is omgeven door een mooie ligweide waar je letterlijk met het water aan je voeten kan relax en of uitrusten na al die zwempret. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een familie watergli jbaan onder de vorm van een triple slide glijbaan, waar je met z’n drieën tegen elkaar kan racen! Kr iebels in de buik gegarandeerd! Nadien is het heerlijk vertoeven in de waterspeeltuin waar de kinder en ongetwijfeld hun hartje zullen ophalen. In de zomer openen we onze buitenbar, waardoor je ook daa r kan bijkomen van al dat waterplezier bij een lekker drankje. In de andere seizoenen kan je zoals h et hele jaar door terecht op het zwemmersterras of in het Rest-eau-café. Een bezoek aan ons buitenaa nbod vul je al dan niet aan met heel wat zwempret binnen, zo maak je er een hele daguitstap met de k inderen om niet snel te vergeten van! Heb je bijvoorbeeld al eens geproefd van onze waterglijbanen b innen? Of een kijkje genomen bij onze kinderbaden? Blaas nadien uit in onze wellness en keer zo hele maal zen en voldaan huiswaarts!