Sluit menu
Menu
tickets

Feestjes en formules

Feestjes en formules

Ontdek onze (feestjes)formules

Op zoek naar een onvergetelijk feest of die ene speciale formule die al je wensen bundelt? Je vindt het hier!

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben je jarig en wil je dat met al je vriend(inn)en en familie vieren?! Combineer het zwemparadijs met een lekker, kindvriendelijk menu op het feestjesterras. Zo maak jij er zonder twijfel een party om nooit te vergeten van!

Familiefeest of communie

Familiefeest of communie

Wat dacht je van een familiefeest of communiefeest waar zowel oma als opa, tante en nonkel, maar ook alle kids van zullen genieten? Bezorg ze ontelbare kriebels in hun buik met een feest in het leukste zwemparadijs van Lier en omgeving!

Formules

Ontdek onze verschillende formules die je voordelig laten genieten van een maaltijd in combinatie met een heerlijke zwembeurt!

Ontbijtzwemmen

Combineer een heerlijke ochtendlijke zwembeurt op zaterdag of zondag met een lekker ontbijt. En dat alles voor een zeer voordelige prijs!

Ontdek het hier
Ontbijtzwemmen
Groepen

Groepen

Heb je iets als groep van meer dan 15 personen te vieren? Bekijk dan wat we voor jouw gezelschap kunnen doen in een uiterst origineel, warm, plezierig kader!

Bekijk onze groepsdeals

Combiticket: menu + zwembeurt aan € 13,00

Combineer een zwembeurt met een menu om die knorrende maag tevreden te houden zodat je met nieuwe energie en opnieuw kan invliegen. Met een combiticket krijg je toegang tot het zwembad + de keuze tussen een hamburger- of spaghettimenu (hamburger of spaghetti, frietjes en een frisdrankje) te consumeren in je zwemoutfit op het zwemmersterras.

Profiteer van dit uniek aanbod voor slechts € 13,00!

Lees meer
Ontbijtzwemmen