Sluit menu
Menu
tickets

B’eau wellness

Even dichtbij huis ontsnappen aan de dagelijkse stress

Met een sauna, stoombad en zalige warme lagune hoeft dat welgekomen moment van ontspanning niet veraf te zijn, integendeel: gun jezelf dat heerlijke vakantiegevoel dichtbij huis!

Ontspan lichaam en geest

Met de prijs van een toegangsticket voor het zwemparadijs kan je ook onbeperkt genieten van onze wellnessfaciliteiten: geweldig, niet? Geniet dus na al die waterpret van wat heerlijke quality time met je gezelschap in de wellness.

  • Warme lagune (34°C)
  • Sauna (75°C)
  • Stoombad (50°C)
meer info
Images
Images
Images
Images

Op en top ontspannen en zalig wegdromen in de wellness

Ben je op zoek naar een ideale locatie om te genieten van een relaxerende daguitstap met wellness in de regio Lier en Antwerpen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Bij Lago De Waterperels wordt elke bezoeker, welke leeftijd ook, verwend met heel wat wellnessmogelijkheden! In onze sauna geniet je van een zalige 75 graden Celsius, een warmte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest zal goed doen! Omdat onze sauna liefst 25 personen kan huisvesten, 360 Photo · 360 Video · VR · AR Experience Installations · Web www.poppr.be hello@poppr.be The goal of this document is to exchange information, test assumptions and have a collaborative platform. This document is not a project proposal. The final project proposal is based on this document. www.poppr.be · hello@poppr.be CONFIDENTIAL 3/ hoeven we je niet te vertellen dat deze ruim ingericht is om al onze bezoekers te kunnen laten genieten van een gepland of last-minute saunabezoek. Neem zeker ook een kijkje in onze stoomcabine, waar het met zijn 50 graden Celsius heerlijk toeven is. Gezond, veilig en bijzonder aangenaam tijdens koudere, regenachtige dagen, een bezoek aan het stoombad geeft je vast en zeker nieuwe energie! Ook onze unieke warme lagune is zeker het proberen waard, want door zijn 46m² en de aanwezigheid van water- en luchtmassages, een stroomversnelling en whirlpool en waterheuvel zal je er ongetwijfeld een bijzonder ontspannende ervaring aan overhouden. Een wellnessbezoek kan je bij Lago De Waterperels geweldig combineren met een duik in het zwembad of het buitenbad. Trek eerst enkele baantjes in het sportbad en ga nadien uitblazen in onze wellness of koel af in ons zwembad in openlucht: voor ieder hebben we vast wat wils! Heb je dorst gekregen na je saunabezoek? Ons aanbod voor een lekkere hap en drank is uitgebreid: op enkele stappen bevind je je op ons zwemmersterras en in de zomer is onze buitenbar geopend. Mag het wat meer zijn? Blijf dan zeker voor een lekkere lunch of een heerlijk diner eten in ons restaurant Rest-eau- café. En dat alles heerlijk dichtbij huis in de regio Lier, Antwerpen, Heist-op- den-Berg, Duffel, Kontich en Mortsel: als dat niet klinkt als een onvergetelijke dag vakantie?