Sluit menu
Menu
tickets

Tarieven

Ontdek hieronder hoe voordelig jij kan komen zwemmen.

Watergewenning

Watergewenning focust op de zelfredzaamheid van de kinderen waardoor ze een stevige basis creëren voor de verdere ontwikkeling van zwemvaardigheden

Watergewenning
 • 6 tot 8 maand
 • 10 lessen
 • €72,50

Beleef samen met je baby de eerste kennismaking met het warme water! Babyzwemmen is zeer geschikt voor de motorische ontwikkeling en coördinatie. Zo leert je kindje ook hoe het kan overleven als ze onvrijwillig in water komt! Opgelet: babyzwemmen is toegankelijk voor de baby en één begeleider (de begeleider betaalt geen toegang)

 • 18 maanden tot 2,5 jaar
 • 10 lessen
 • €72,50

Je peuter leert tijdens deze zwemlessen samen met papa, mama of vriendjes zinvol te bewegen in water: drijven, kopje onder gaan, bellenblazen, spatten met water, enzovoort.

Opgelet: peuterzwemmen is toegankelijk voor de peuter en één begeleider (de begeleider betaalt geen toegang)

 • 2,5 tot 4 jaar
 • 10 lessen
 • €72,50

Op een speelse manier leren de kleutertjes de grondbeginselen van zwemmen. Tijdens kleuterzwemmen worden ze verdeeld in kleine groepen om te drijven, te springen en te plonsen in het water.

Opgelet: in dit stadium worden de zwemmers niet meer begeleid door een ouder.

Zwemlessen

De zwemlessen voor kids zijn ideaal om de echte zwemtechnieken onder de knie te krijgen.

Je zoon of dochter doorloopt een traject zwemlessen van opeenvolgende modules waarbij het erg belangrijk is geen les te missen. Enkel dan kunnen de kinderen een goed eindresultaat bereiken. Bij elke module onderscheiden we zwemmen in bad - en gewone kledij.

Ter voorbereiding van het diplomazwemmen (A, B & C) waarbij de zwemmers een erkend diploma van het Nationaal Platform Zwembaden (NRZ) bekomen, starten we met basiszwemlessen vanaf 4 jaar.

In een test voorafgaand op de start van de zwemlessen wordt het niveau van het kind bepaald zodat er in kleine groepen volgens niveau gewerkt kan worden.

De lessenreeksen lopen per trimester en starten na de kerst-, paas, - en zomervakantie. Een lessenreeks duurt 10 weken (2 x 30 min per week of 1 x 60 in (orka’s).

Watergewenning
 • 2 keer per week 30min
 • €145

De zeepaardjes zijn kindjes die zich als een vis in het water voelen. Je zoon of dochter leert tijdens deze lessen stapsgewijs verschillende vaardigheden zoals in het water springen, onder water kijken, beencoördinatie, voorwerpen opduiken, enzovoort. Heb je dit allemaal onder de knie? Dan mag je naar de volgden groep: de dolfijnen!

 • 2 keer per week 30min
 • €145

De dolfijntjes kunnen al zwemmen en mogen oefenen in het 25 meterbad! Tijdens deze lessen richten we de aandacht op het verfijnen van hun zwemstijl schoolslag, beencoördinatie bij crawl en rugslag, enzovoort. Als je kind hier helemaal mee weg is, is het klaar om te starten met de officiële zwemdiploma’s (A-, B- en C-diploma)!

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in voor alle zwemlessen.

Diplomazwemmen

Eens de dolfijntjes het zwemmen helemaal door hebben, kunnen ze een zwemdiploma behalen.

Heb je het A-diploma al in handen? Leg dan testen af voor B en vervolgens voor C!

Watergewenning
 • 1 keer per week 60min
 • €151

Vanuit de groep van dolfijntjes kunnen de zwemmers diploma A behalen. Hierbij maken we een onderscheid tussen zwemmen in bad -en gewone kledij.

Gekleed: voetsprong in het water, 15 sec. watertrappen, 12,5 meter schoolslag, onder een lijn duiken, halve draai maken, 12,5 meter enkelvoudige rugslag en uit het water klimmen.

Badkleding: sprong in het water, onderwateroriëntatie, 3 meter onder water zwemmen, zwemmen door een gat in een zeil, 50 meter schoolslag, 50 meter enkelvoudige rugslag, drijven op de borst, drijven op de rug, 8 meter borstcrawl voor beginners, 8 meter rugcrawl voor beginners, 60 seconden watertrappen waarbij 2 keer gedraaid wordt rond eigen as.

 • 1 keer per week 60min
 • €151

Zwemmers met een A-diploma zijn helemaal klaar om het B-diploma te halen!

Gekleed: voetsprong in het water, een halve draai maken om de lengteas, 30 seconden watertrappen, 25 meter schoolslag, onder een vlot zwemmen, een hele draai maken om de lengteas, 25 meter enkelvoudige rugslag en uit het water klimmen.

Badkleding: kopsprong in het water, onderwateroriëntatie, zes meter onder water zwemmen, door een gat zwemmen, 75 meter schoolslag waarbij drie keer voetwaarts naar de bodem zakken, 75 meter enkelvoudige rugslag, drijven op de borst, drijven op de rug, 10 meter borstcrawl, 10 meter rugcrawl, 30 seconden watertrappen met armen en benen gevolgd door 30 seconden watertrappelen met de benen.

 • 1 keer per week 60min
 • €151

Heb je je B-diploma gehaald? Bereid je dan voor op de proef van het C-diploma!

Gekleed: rol in het water, 30 seconden watertrappen, 30 seconden drijven 50 meter schoolslag, onder een vlot zwemmen, over het vlot heen klimmen, 50 meter enkelvoudige rugslag en uit het water klimmen.

Badkleding: kopsprong in het water, onderwateroriëntatie, 9 meter onder water zwemmen, door een gat zwemmen, 125 meter schoolslag met twee voorwaartse koprollen en twee keer hoofdwaarts naar de bodem duiken, 100 meter enkelvoudige rugslag, drijven op de borst, drijven op de rug, 15 meter borstcrawl, 5 meter wrikken, 15 meter rugcrawl, een hurksprong maken, 30 seconden watertrappelen met armen en benen en zich terwijl verplaatsen gevolgd door 30 seconden verticaal drijven door de armen te gebruiken.

Intensieve zwemlessen

Gedurende 10 dagen intensieve zwemles in kleine groepen krijgen zorgt ervoor dat je kind snel vorderingen zal maken.

 • 10 dagen intensieve zwemles
 • Op weekdagen van 9u tot 9u45
 • In kleine groepen
Watergewenning
 • In de paas- en zomervakantie
 • min. 5 jaar zijn
 • geen waterangst hebben

Zwangersschapszwemmen

Wist je dat zwemmen de meest geschikte sport is tijdens een zwangerschap?

Watergewenning

Tijdens zwangerschapszwemmen werk je op een leuke manier aan het onderhouden en verbeteren van je conditie. De meeste oefeningen vinden plaats in het sta-diep water, zo zijn de lessen toegankelijk voor iedereen!

Zwemmen verbetert de bloedcirculatie en ademhaling, waardoor je meer zuurstof opneemt. Dit heeft dan weer een positief effect op de gezondheid van jou en je kindje. Wat meer is, het ontspant zowel lichaam als geest! En naast dat het bijzonder gezond, veilig en verantwoord is, is het ontspannende en sociale aspect mooi meegenomen!

De lessen vinden plaats op donderdagavond tussen 19u00 en 20u00. De kostprijs bedraagt € 49,00 voor 5 beurten.

Zwemmen 16+

Wens je te leren zwemmen of je zwemstijl te verfijnen? In ons aanbod aan zwemlessen voor 16+ vind je vast wel je gading!

Watergewenning

1u per week (gedurende 10 weken)

Wanneer je je watervrees overwonnen hebt, worden de bewegingen voor schoolslag, crawl en rugslag aangeleerd op een rustige en aangename manier.

Prijs: € 98,00

1u per week (10 weken)

Voor diegenen die al kunnen zwemmen, maar hun zwemstijl willen verfijnen, efficiënter willen leren zwemmen, leren duiken, … is dit de juiste module.

Prijs: € 98,00

1u per week (trainingsprogramma)

In navolging van de alombekende start-to-run, organiseren wij start-to-swim, waarbij aan je conditie wordt gewerkt. Hier leer je op juiste wijze beter en vooral langer zwemmen. Voor deze module wordt geen apart cursusgeld gevraagd en hoef je niet in te schrijven.

Enkel voor zwemmers die een eenmalige zwembeurt betalen, een 10-beurtenkaart of een abonnement bezitten.

Prijs: inkomprijs

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in voor alle zwemlessen.

Zwemmen 55+

Op leren zwemmen hoeft zeker geen leeftijd te staan! In een prettige sfeer en onder deskundige begeleiding werk je aan je conditie en mobiliteit.

Watergewenning
Waarom zwemmen iets voor jou is:
 • Het sporten houdt je gewrichten soepel
 • Door de weerstand van het water is de kans op blessures minimaal
 • Je traint op een plezierige wijze je conditie
 • Je werkt aan je mobiliteit en evenwichtsgevoel

Wij zorgen voor deskundige en gediplomeerde lesgevers, de deelnemers zorgen keer op keer voor een prettige sfeer: als dat niet als muziek in de oren klinkt!

De zwemlessen vinden plaats op:
 • Maandag van 11u30 tot 12u30
 • Donderdag van 20u00 tot 21u00
 • Woensdag (crawl) van 20u30 tot 21u30

Voor de prijzen en het programma verwijzen we je graag door naar deze file.

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in voor alle zwemlessen.

Baantjeszwemmen

Geen betere manier om je lijf en leden te ontspannen dan enkele baantjes te trekken. Geniet optimaal van jouw zwemuurtje door onze speciale formules.

De 10 beurtenkaart is 1 jaar geldig en uitsluitend te gebruiken op volgende uren:
Maandag: 12u15 – 13u30 & 20u00 – 21u30
Dinsdag: 12u15 – 13u30 & 20u00 – 21u30
Woensdag: 07u00 – 08u30 & 20u00 – 21u30
Donderdag: 12u15 – 13u30 & 20u00 – 21u30
Vrijdag: 12u15 – 13u30
Niet geldig op feestdagen!

Tijdens deze speciale uren mag je 15 minuten voor start binnen en vragen we je op het einduur het bad te verlaten (’s middags om 13u30, ’s avonds om 21u30).

Prijs: € 30,10 per pas voor inwoners uit Lier, € 42,80 per pas voor niet-inwoners

Vergeet je bij de aankoop van je eerste 10 beurten je identiteitskaart niet mee te brengen?

Met een maandabonnement kan je alle dagen ongeacht het tijdstip komen baantjes zwemmen.

Prijs: € 48,30 per pas (vanaf 16 jaar), andersvaliden en 60-plussers genieten van een reductietarief en betalen € 43,60 per pas

Opgelet: Beide kaarten zijn strikt persoonlijk en kunnen enkel gebruikt worden door de persoon die de kaart aankocht!

Personal Coaching

Wens je een training aangepast aan jouw wensen en vragen? Informeer dan naar onze Personal Coaching!

Tijdens de lesuren Personal Coaching word je persoonlijk en professioneel begeleid aangepast aan jouw wensen en vragen. Ideaal ook voor personen met een handicap of zwemmers die aan een bepaalde zwemstijl wensen te werken!

Prijs: € 51,00 / uur