Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Rozebroeken telt af naar wereldrecord ‘bommetje’

22 juni 2022

Zaterdag 25 juni is het zover. Meer dan 300 waterratten wagen de sprong in het olympisch bad van LAGO Gent Rozebroeken en verbreken zo het wereldrecord ‘bommetje’. Dankzij het toeziend oog van de befaamde GUINNESS WORLD RECORDS wordt het record officieel geregistreerd. De countdown kan beginnen… maak je borst maar al nat!

Ter ere van het 10-jarig bestaan van ‘de Rozebroeken’ en als startschot voor de zomer organiseert het subtropisch zwemparadijs tijdens 25-26 juni een feestweekend. Het hoogtepunt van dat weekend zijn 300+ springers die tussen 16u30 – 17u tegelijkertijd een bommetje doen in het olympisch sportbad. Niemand minder dan MNM-DJ Alexandra Gadzina presenteert dit spetterend event. Zij zal samen met alle anderen hét perfecte bommetje uitvoeren en zo het wereldrecord verbreken.

Inschrijven kan nog steeds en is gratis na verplichte registratie via de website.

We nodigen alle pers graag uit om dit historisch moment vast te leggen. Niet te missen, toch?!

Feestweekend 25-26 juni

Daarnaast viert LAGO Gent het 10-jarig bestaan ook met enkele nieuwigheden. Fil’s food corner, een coole outdoor waterspeeltuin, vernieuwde sauna’s, VR-beleving in de bandenglijbaan… Aan waterpret geen gebrek! Maak kennis met het vernieuwde aanbod tijdens het feestweekend van 25 en 26 juni. Daarbovenop kun je tal van prijzen winnen (waaronder een zomer lang gratis toegang bij het vinden van één van de ‘golden tickets’), ontvang je leuke gadgets, ga je helemaal los op deuntjes van de DJ en ontmoet je Fil de Krokodil. 

In juli en augustus zorgen we voor extra zomers plezier dankzij VR-snorkelen, de buikschuifglijbaan, wipe-out in het sportbad, ligbedden aan het buitenbad, … Het gezins- en kindvriendelijk aanbod zorgt ervoor dat jong én oud zich helemaal uitleeft tijdens een dagje waterpret. Zomers plezier beleven we hier!

Meer info en tickets