Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

LAGO zwemparadijzen is na lockdown eindelijk terug met 3.012 m glijbaanplezier!

7 juni 2021

Eindelijk! Na 8 maanden sluiting gaan alle LAGO zwemparadijzen op 9 juni weer open. Dit is het moment waar heel veel gezinnen naar verlangd hebben, opnieuw proeven van een heerlijk vakantiegevoel dichtbij huis. De komende 2 weken zien de weersvoorspellingen er alvast heel zonnig uit. 

 “We zijn blij dat ons team weer aan de slag kan, onze medewerkers zijn dan ook helemaal klaar voor de zomer. Wij gaan voor een authentieke vakantiebeleving in onze LAGO zwemparadijzen, het is hoog tijd om te genieten van een zorgeloze en onvergetelijke uitstap met het gezin”, zegt algemeen directeur Diether Thielemans.

Staycation voor jong en oud

Zowel op een zonovergoten als op een druilerige dag zijn de subtropische zwembaden de ideale staycation bestemming en dit op meerdere locaties in België. Het binnenaanbod met golfslagbad, warme lagune, wildwaterbaan en waterglijbanen is een plezier voor jong en oud. LAGO zwemparadijzen heeft maar liefst 3.012 m aan glijbaanplezier. In LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat voor het eerst de deuren zal openen, wordt de eerste glijbaan met virtual reality-beleving in België gelanceerd.

Heel wat baby’s en peuters zullen voor het eerst de populaire warme kinderbaden met waterspeeltuin ontdekken. De wellnesszones met sauna’s, stoombaden, warme lagune... zijn ook opnieuw beschikbaar voor een deugddoend moment na het sporten of de drukke werkdag. Aan de buitenzwembaden ben je snel in een subtropische vakantiesfeer. Ijsjes, zomerse drankjes, ligbedden en extra attracties op de ligweide zoals de opblaasbare buitenglijbanen en de gloednieuwe wipe outs maken het vakantiegevoel compleet. Na de waterpret schuif je aan tafel in het Rest-eau-café, de gezellige brasserie van de subtropische zwembaden waar kinderen koning zijn.

Een veilige uitstap

Het zwembad biedt een veilige omgeving voor een zorgeloze uitstap. Denk maar aan maximale buitenluchtventilatie, chloor in het water, effectieve poetsprocedures... Alle zones werden bovendien uitgerust met een CO²-meter die continue de luchtkwaliteit meet voor de veiligheid van de bezoekers. Tijdens de sluiting en als voorbereiding op de opening van de zwemparadijzen werden er testmomenten en extra opleidingen georganiseerd voor de redders met extra aandacht voor noodprocedures, evacuatieoefeningen, omgaan met moeilijke situaties… 

Verder kunnen bezoekers vertrouwen op de doeltreffende corona-aanpak van LAGO zwemparadijzen waardoor social distancing op elk moment nageleefd kan worden. Wie een leuke uitstap naar de LAGO zwemparadijzen wil maken, kan dit enkel na aankoop van een ticket via de webshop. Er wordt gewerkt met een maximumcapaciteit per tijdslot en dus een lagere bezetting in de baden. Voor elke zwemmer wordt er 10 m² voorbehouden. Maar geen paniek, alle zwembaden hebben lange openingsuren waardoor iedereen de kans krijgt om te genieten van een heerlijke duik in het water.

Neem een blik achter de schermen en ontdek hoe LAGO zwemparadijzen zich voorbereidt op de heropening!


Naar welke subtropische bestemming ga jij even op vakantie? Ontdek het hier!