Ruimere openingsuren

3 februari 2021

Vanaf deze week pakt LAGO Kortrijk uit met ruimere openingsuren in zwembad Lagaeplein in Heule. Elke weekdag zal er een half uur langer gezwommen kunnen worden tot 21u30 ’s avonds en ook in het weekend wordt er meer zwemwater ter beschikking gesteld. Sportzwemmers krijgen de kans om vaker te komen zwemmen en kunnen zo hun sportieve voornemens van 2021 waarmaken. 

Centrummanager LAGO Kortrijk - Elewin Werbrouck: “Niet alleen de sportievelingen, maar ook de gezinnen zullen blij zijn met een extra uurtje zwemplezier op zaterdag en een heropening op zondagvoormiddag. Heel wat mensen hebben de weg naar zwemmen gevonden. Niet enkel omwille van de koude en regenachtige winterdagen, maar ook omdat zwemmen één van de weinige sportieve indoor activiteiten is die veilig kan plaatsvinden in de huidige tijden. In de webshop is nu al meer dan 75% van de capaciteit gereserveerd voor die eerste zwemzondag van 7 februari. Een heropening van het zwembad op zondag wordt dus zeker geapprecieerd.”

LAGO hoopt met de uitbreiding van de openingsuren de bezoekers meer kans te bieden om een zwemticket te bestellen in één van de Kortrijkse zwembaden. Reserveren voor zwembad Lagaeplein kan via de webshop.

Openingsuren