La piscine restera fermée pour une durée indéterminée en raison des inondations. Plus d'informations sur notre page Facebook.

Het zwembad blijft opnieuw open!

23 octobre 2020

De veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat alle zwembaden toegankelijk blijven voor publiek.
Je bent dus meer dan welkom in de zwemparadijzen van LAGO en je kan in onze webshop tickets reserveren t.e.m. 1 november. 

Tickets vanaf 2 november (en de hele herfstvakantie) kunnen aangekocht worden vanaf woensdagavond 28 oktober. Dit zal aangekondigd worden op social media. Zo kunnen we iedereen de kans geven om zijn of haar plekje waterplezier te boeken.

We willen vooral onze bezoekers bedanken voor het strikt naleven van de maatregelen. Samen zorgen we voor een veilig zwembadbezoek.
Helaas is het nog niet voorbij…

Blijf alle richtlijnen en signalisatie netjes volgen, zo verslaan we samen het virus. 

  • Een goede en gezonde binnenluchtkwaliteit is belangrijker dan ooit. Alle LAGO zwembaden zijn uitgerust met de recentste technieken luchtgroepen. Er wordt gewerkt met maximale buitenlucht ventilatie aan zeer hoge debieten. Als bezoeker geniet je dus binnen ook van de verse buitenlucht.
  • Tickets bestel je veilig online via de webshop van jouw LAGO zwemparadijs. De zwemparadijzen hebben een beperkte bezoekerscapaciteit van 30%. Zwemmers kunnen hierdoor meer dan voldoende afstand houden.
  • Was regelmatig je handen. De LAGO-medewerkers doen dit ook.
  • Ben je ziek? Blijf thuis. De subtropische zwembaden houden het water lekker warm voor je volgende zwembeurt.
  • Hou steeds voldoende afstand en hou rechts in de gangen.
  • Draag je mondmasker (verplicht vanaf 12 jaar) in de inkomhal, toiletten, gangen en kleedkamers.
  • Er wordt maximaal gedesinfecteerd. Chloor doodt trouwens alle virussen en bacteriën.
  • De LAGO-medewerkers zijn er voor jou. Volg hun aanwijzingen, alsook de signalisatie in de zwembaden.

Opgelet: Het Rest-eau-café en zwemmersterras blijven tot nader order gesloten. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken te consumeren in het zwembad of kleedkamers.

Blijf bewegen, blijf gezond!